לגבי קורס שיפתח...

buzz2416

New member
לגבי קורס שיפתח...

יש שמועות שאבנט כחול אמור להיפתח ל4 אלקטרונאים מהטכני,זה נכון? ולפי מה משבצים את השוחרים לקורסים,מה הקריטריונים?

L a S

New member
חח בצי יא מצחיק..

חכה בדיוק עוד יום וחצי תדע הכל.. מה אתה כבר מעכשיו באטרף?

murzik3591

New member
לא יודע איך זה בטכני

אני אגיד לך איך זה היה בהולץ במחזור סיום שלי, מצטיינים שמגיע להם והשאר לפי הקרטריונים הרגילים. הרבה מזה
קצת מזה
ומעטים גם הסתובבו וסידרו מכפלת.

L a S

New member
ההולצניקים באים לטכני ליום שיווק או שהם בהולץ

?

murzik3591

New member
בהולץ

המפקד מקבל קורסים, ומכסה כמה אפשר לדחוף לכל קורס. ומסדר לפי ראות עיניו, דעות המדריכים והמורים(שמושפעים מכל הקרטריונים שנרשמו למעלה).

L a S

New member
ואיך הולכת ההקצאה?

הולצניקים מקבלים מראש X מתוך Y מקומות משוריינים, או שהנתונים שלהם הולכים יחד עם שאר השלוחות ל.. מישהו? ואז בוחרים מכולם Y אנשים המתאימים ביותר, לפי הקריטריונים שלהם..?

murzik3591

New member
לא הולך לאף אחד

הכל נסגר בפנים, כל שלוחה מקבלת את הקורסים וכמה היא יכולה להכניס לאותו קורס. הכמות הכוללת גדולה או שווה לכמות השוחרים המשובצים כמובן, לפעמים אפשר לצלצל לטכני וללחוץ לקבל אישור לדחוף עוד אחד שתיים לקורס טוב שכולם רוצים להגיע אליו. תלוי במפקד של השלוחה במקרה הספציפי ובמי מדובר. תשכח מקרטריונים, יש תחילה את המצטיינים, האהובים ואחרי זה מתחילה זריקת קוביות.

L a S

New member
ברור

כי כל האלק רוצים אבנט כחול.. מה זה בכלל:|

buzz2416

New member
כנסו כנסו

לבחור שרשם שיש לו ציונים טובים והכל-זה לא משחק תפקיד פה הכל בולשיט....כמה שהתחנפת יותר ככה יהיה לך סיכוי יותר גדול(לאס...אתה יודע על מה אני מדבר) בהצלחה =)

Exvoto

New member
חחחח בזוץ תעשה לי ילד

חחחח בטכני אתה מסיג דברים ב 2 דרכים. 1 חנפנות בלתי פוסקת וליקוק ישבנים,יש פה בפורום שפיץ בנושא חחחחח 2. עשית שרירים, מרידות צעקות חוסר התפשרות

elik121

New member
אין יותר אבנט כחול לשוחרים

עכשיו ח"א חתם על חוזה עם אורט סינגלובסקי,אז שוחרים יכולים רק לחלום... כמה שזה חרא... הקורס שלי היה האחרון לקבל שוחרים,וגם בעקיפין,רק בקורסים נתנו לנו את האפשרות לעבור...

buzz2416

New member
כל אחד

כל אחד פה זורק לאוויר דברים,יש אבנט אין אבנט בקיצור מחר כולנו נידע אם יש אבנט או אין וכמה מקומות נפתחו.

elik121

New member
תבואו לפה לספר איזה קורסים קיבלתם

מענין אותי...אם יהיו שוחרים איתנו באבנט...

למעלה