לגבי עגלה לתיק

רחל5

New member
לגבי עגלה לתיק

אני זוכרת שפלגיה כתבה שזה נראה לה לא בריא כי כתף אחת משוכה אחורה בצורה לא סימטרית. הייתי ביום שלישי בערב בהרצאה של ד"ר נירית ליפשיץ. היא מרפאה בעיסוק ומרצה בתחום. ההרצאה הייתה בנושא "כישורי כתיבה והתארגנות הדרושים לילדים בבית-הספר". היה מאוד מעשיר ולמדתי הרבה. נתן לי גם כיווני חשיבה לגבי הקשיים של בובי. כבדרך אגב היא העירה לגבי עגלות לתיקים בדיוק מה שכתבה פלגיה. לא בריא. מושך כתף אחת. היא ציינה גם שלמשקל הילקוט אסור לעלות על 15% ממשקל גופו של הילד. האמת - יש לי הרגשה שהילקוט הריק של בובי שוקל 15% ממשקל גופו, כך שבעצם אסור לו לסחוב אפילו עפרון לבית-הספר. אני בטוחה שהוא ישמח לשמוע זאת...

פלגיה

New member
ילקוט אורתופדי הוא באמת כבד

ואצלינו כל הספרים והציוד הכבד נשאר בכיתה, כך שבאמת מה שנשאר זה ילקוט כמעט ריק. ואני שמחה לשמוע שיש מומחים שחושבים כמוני בנושא העגלה

ולצערי הרב אצלינו אין מגירה

כך שאין אפשרות להשאיר בכתה.. מעבר לזה, לא רוצה עגלה כך שסוחב את התיק מהכניסה לבי"ס ועד ליציאה כשאנחנו באים לקחת.. ובהלוך מהכניסה עד לכיתה נורא!!!

אפרת_ח

New member
כל האורטופדים ששמעתי הם נגד העגלה

אין ברירה, צריך להכין מערכת כל ערב באחריות ההורים - כי אם משאירים את האחריות לילדים, הם משאירים הכל בתיק כדי לא לשכוח כלום.

רחל5

New member
אני בודקת את המערכת שלו כל יום ובכל זאת

המחנכת ביקשה להביא חשבון, קריאה, כתיבה, סידור וטעמי המקרא (זאת חוברת דקה) כל יום, פרט ליום רביעי בו היא לא נמצאת. למרות שיש ימים שאין במערכת (טעמי המקרא בכלל כתוב רק ביום שישי). ביום רביעי הילקוט שלו ריק, ובשאר הימים, אם הוא מוסיף לזה מדעים, או ספר ספריה, כמה מחברות שהיה בהן שיעורי בית או שבטעות הוא החזיר הביתה (יש לו תא בכתה), הילקוט כבר שוקל טונה.

למעלה