לגבי סמולוויל ביס לא מפחדים שהשידורים החוזרים יעקפו את השידורים בימי שישי? ואותו דבר לגבי מספרים.
D Dwight Howard New member 6/12/05 #1 לגבי סמולוויל ביס לא מפחדים שהשידורים החוזרים יעקפו את השידורים בימי שישי? ואותו דבר לגבי מספרים.
F fireman New member 6/12/05 #2 כזה יתקרב למצב שזה עומד לקרות הם יפסיקו את השידורים החוזרים....בדיוק כפי שנעשה עם 8 ככלים פשוטים למשל.
כזה יתקרב למצב שזה עומד לקרות הם יפסיקו את השידורים החוזרים....בדיוק כפי שנעשה עם 8 ככלים פשוטים למשל.
A Aviad1987 New member 6/12/05 #3 העונה השניה של 8 כללים פשוטים נגמרה ובאמת תמוה לי כל העניין הזה. הם מתחילים לשדר את משמרת שלישית, מספרים והמפענחת כשהשידור הראשון שלהם בסופי שבוע עוד לא נגמר. מוזר לי מדי.
העונה השניה של 8 כללים פשוטים נגמרה ובאמת תמוה לי כל העניין הזה. הם מתחילים לשדר את משמרת שלישית, מספרים והמפענחת כשהשידור הראשון שלהם בסופי שבוע עוד לא נגמר. מוזר לי מדי.
S snier1991 New member 6/12/05 #4 אבל זה לא שידור יומי זה שידור של יום אחד המפענחת ולמחרת מספרים כלומר 3 או 2(תלוי בתוכנית) פרקים בשבוע
אבל זה לא שידור יומי זה שידור של יום אחד המפענחת ולמחרת מספרים כלומר 3 או 2(תלוי בתוכנית) פרקים בשבוע
F fireman New member 7/12/05 #7 אני יודע.... הפרק הבא ביום שישי יהיה אם אני לא טועה פרק 7 או 8 של עונה 3. עד כמה שזכור לי הם סיימו את העונה השניה בשידורים החוזרים היומיים כך שכנראה מחכים לסיים את העונה השלישית (לאאאאאאאאאא!!!!!!!!! ) בכדי לשדר אותה בשידור חוזר יומי, או לפחות חלק מהעונה.
אני יודע.... הפרק הבא ביום שישי יהיה אם אני לא טועה פרק 7 או 8 של עונה 3. עד כמה שזכור לי הם סיימו את העונה השניה בשידורים החוזרים היומיים כך שכנראה מחכים לסיים את העונה השלישית (לאאאאאאאאאא!!!!!!!!! ) בכדי לשדר אותה בשידור חוזר יומי, או לפחות חלק מהעונה.