לגבי מצעד הגאווה.

לגבי מצעד הגאווה.

שלום לכל חברי נוער תל"ם. נראה לנו חשוב ליידע אותכם, באופן
חגיגי
שהמכינה, כמכינה, מגיעה באופן רשמי, על כל מדיה וחולצותיה, למצעד הגאווה. רעיון זה התקבל ברוב כמעט מוחלט, ואנחנו נהיה שם כדי להביע את תמיכתנו בקהילה הגאה. חשבנו שזה יכול להיות נקודה למחשבה לגבי הוויכוח על השתתפות נוער תל"ם במצעד. שבת שלום, ה מ כ י נ ה

shachar10

New member
אני מאוד מקווה להגיע לשם

ולתמוך ולהפגין יחד איתכם. [ד"א, מישהו יודע איפה זה אמור להיות בירושלים?] שחר.

noam tapuzy

New member
חברי מזכירות החלטה סופית כאן../images/Emo215.gif

אני קורא לחברי מזכירות להצביע כאן על בעד\נגד הישתתפותינו כתנועה במצעד

noam dvir

New member
מצביעים בשם סניף מבשרת ציון

אנחנו בתור חברי השכב"ג של סניף קמ"ץ (בגלל שדפנה לא הגיעה למפגש שכב"ג שלנו היום מצביעים במקומה): הגענו להחלטה שאנחנו מתנגדים לצעוד כתנועה במצעד הגאווה. חלקנו חושבים שהמצעד יכול לפגוע באוכלוסיות מסוימות בירושלים ופוגע לשווא ברגשות חלק מהתושבים. חלקנו חושבים ומאמינים אחרת ומאמינים שיש לו מקום לצעוד בירושלים. בכל מקרה, כך או אחרת, אנחנו לא רואים במצעד כמצעד תמיכה בקהילה ההומו-לסבית אלא מצעד של אותם חברים בקהילה שצועדים בשם עצמם ולכן אנחנו לא חושבים שיש לנוער תל"ם מקום באירוע. אנחנו מכבדים את כל הצועדים שיבחרו לקחת חלק באירוע ביום שישי, אנחנו מסיכימים עם עם המצעד ומטרותיו פשוט אנחנו לא רואים את התנועה שלנו משתלבת במצעד. חגי ונועם (=

הלל היקרה, ברור שהשכב"ג האיכותי

ביותר בכל הארץ קרא את הדיון וחשב על זה בעצמו לפני שהוא הצביע. איזו שאלה מוזרה? האם היית שואלת את זה גם סניף אחר? האם מדובר בזלזול בפרבר האיכותי מבשרת ציון הנובע מהיותך תושבת העיר שהיא המרכז המטרופוליני של אזור ירושלים ובהם מבשרת ציון? אין ספק שהשכב"ג הנהדר אותו פגשת בעצרת הזיכרון לרבין חושב ודן על כל החלטה... אני בטוח שדברייך פשוט לא השתמעו כהלכה ועל כך - סליחה!
שיהיה יום נעים ושבוע מלא גאווה לכולנו,
(ואולי אפילו נתראה במצעד, אני אהיה שם) אודי

halleliesh

New member
אודי,לעולם לא

פשוט הם העלו נקודות שאנשים העלו בתחילת הדיון ובחרו לשנות / לפרט/ לגוון בשלב יותר מאוחר שלו. סניף מבשרת, כל הערכתי נתונה לכם תמיד. סליחה אם פגעתי ברגשותיכם או ברגשות אודי. הלל נ.ב אודי, כשהם פגשו אותי באוטובוס לעצרת הם אמרו, אוי, הנה אודי...

yotambal

New member
אויי באמת.. הן אמרו את דעתן../images/Emo70.gif

ויש להן את הזכות המלאה להגיד שהן בעד.. בלי קשר להצבעה של המזכירות!!

אוקיי... טעות שלי

הן שרשרו את זה לבקשה של נועם למזכירות להצביע, ולכן חשבתי שהן הצביעו ולא רק הביעו את דעתן.

למעלה