לגבי מפגש הפורום

ליטן א

New member
לגבי מפגש הפורום

אני צריך לדעת מי בטוח מגיע, מי כנראה מגיע, מי לא מגיע בכלל... פשוט... שווה להזמין מסלול? כי אם באים איזה 2, אז זה לא בעיה לצרף אותם למסלולים של הליגה.. אני יכול לסדר את זה.. תזכורת לכל הפרטים: המפגש יהיה בקריון, בבאולינג החדש (בבניין החדש, מתחת לקוסמוס. יש חניה בשפע בקומה -2 (מינוס 2) בדיוק 2 מטר מהבאולינג עצמו) ביום שלישי הקרוב (5.3.2002), בשעה... אני מגיע לבאולינג ב19:00 נעשה את זה אז? אותי יהיה קצת קשה לזהות, כי להגיד שאני אבוא עם חולצת תכלת שרשום עליה "ליגה - באולינג קריון" זה לא חוכמה, כי יהיו עוד כמה (10-15) כאלה.. (זה לא אומר שיש רק 10-15 אנשים.. פשוט, אנשים לא באים עם חולצה.. יש בערך 25-30 משתתפים).. אז אם אתם באים, תנסו לתאם מראש.. שוב - יהיה מלא.. ליטן.

shonshon5

New member
יום שלישי - פעמיים כיטוב? ../images/Emo7.gif

ז´תומרת: יום שלישי זה ממש ממש לא טוב, יען כי הוטל עלי ללות מספר גורמים להצגת תאטרון, ואלוהים עדי שהייתי מעדיף אלפי מונים לשחק באולינג. כי בבאולינג אני הרבה יותר טוב מאשר בתיאטרון. וגם כי ראיתי כבר את ההצגה הזו לפני שנתיים. ובכלל, אני כעוס וזועף היום, כי גנבו לי סרט שהזמנתי מאוסטרליה. יש איזו כנופיה בדואר (כנראה) שעלו על העניין שהחבר´ה בארץ מזמינים דיוידי משם והם פשוט פותחים את החבילות, לוקחים סרט או שניים, סוגרים חזרה, ויאללה, לך תתפוצץ! וזה לא רק אצלי, אלא אצל רבים אחרים! כוס של האמא שלהם, שלא יזכו לראות את יום המחרת, גנבים בני גנבים! חארות! אבי

עטרה ב ט

New member
גמני לא בענין ../images/Emo5.gif

ואצלי זה בגלל שביום שלישי אני עובדת עד שבע וחצי בערב הרבה הרבה דרומה לקריון וגם לתל אביב. אבל בהזדמנות אם ניסע צפונה, אני מזמינה את אבי להציע לי טרמפ
.

astral tal

New member
וגם אני עובד במשך כל השבוע מ-4:30

וחוזר הביתה רק ב-22:30 צריך למצוא בהזדמנות כבר איזה יום טוב....ככה שישי אוליי משהו...

ליטן א

New member
אם ככה אז כבר לא "שווה"

לעשות... גם אבי, גם עטרה וגם אסטראל... אריק, אם אתה רוצה לבוא.. חופשי.. רק אני אהיה שם (ואולי יעל..) אין צורך להזמין מסלול.. פשוט אני אצרף אותך למסלול של הליגה..

אריק!

New member
אני מגיע בכל מקרה עם הבן שלי,

ונשמח להשתלב בליגה. נדבר על הפרטים בשבוע הבא.

ליטן א

New member
להשתלב בליגה

כלומר... להשתלב חד-פעמית במסלולים של הליגה, או.. להצטרף לקבוצה כלשהי במסגרת שבועית
אז אם רק 2 מגיעים... יעלי, את מגיעה? אם כן, אז אולי לא נשתלב בליגה ונפתח לכם פשוט מסלול חדש (כלומר, נזמין אחד..) אם לא, אז זה לא בעיה לצרף עוד 2...

Druyanizem

New member
ואללה? גונבים?

וואלה שאתה מזמין מהם... לא אמורים לפצות אותך או משהו? לא בסדר... העונש על גניבה זה קשירה בעירום באיזו כיכר ראשית למשך כמה שבועות (לא החלטתי עדיין כמה). לדעתי- דבר איתם... תדרוש פיצוי ובאסה על המפגש שלא יצא

למעלה