לגבי מפגש הפורום

starman

New member
לגבי מפגש הפורום

אני אישית לא אוכל להגיע עקב בעיות משפחתיות אבל אני אשמח אם שאר הפורום ייפגשו פגישה ראשונה ואולי לשנייה אני אגיע . המקום שנבחר הבנתי הוא עזריאלי אז קדימה תריצו את זה , תקבעו , תפגשו ותפרסמו תמונות וחוויות מהמפגש .

AdiHen

New member
אוקי........

יש כמה אפשרויות למפגש. מקום: יש את עזריאלי(שזה נחמד) ויש את דיזינגוף (שיש שם חנות עם הרבה סימפסון ופיוצ'רמה
) יום: ממ... אני אישית יכולה בשני ורביעי ועדיף לפני שיגמר החופש ... עכשיו כל אחד ממכם יגיד איזה מקום ויום הוא מעדיף ונקבע!

יונתן1988

New member
שני! דיזנגוף\עזריאלי, לא משנה האמת

אבל אם יש חנות בדינזגוף.... אולי באמת עדיף. ותביאו כסף, קמצנים!

CountingCrows

New member
אממ.... סליחה על הבורות אני קצת חדש

בכל הקטע של מפגשי פורום וכאלה... (הצהרתי פה שהשתחררתי לא מזמן) חשבתי שמפגש פורום למשל כזה נפגשים ורואים ביחד מלא סימפסון או משו.... אפשר גם להצטרף למרות שאני לא ותיק פה??? למרות שעוד אין לי סידור עבודה וכאלה.... ואני ירושלמי......

יונתן1988

New member
הלוואי נראה פרקים במפגש

אבל איך בדיוק נעשה את זה? יש לך במקרה אייפוד משוכלל בגודל סביר, שנוכל לשבת ולראות בו כולנו;)? לא נשמע לי הגיוני... מה נעשה במפגש? אני מניח שסתם... תמיד כייף להכיר אנשים חדשים. ובשביל שבאמת יהיה יותר מעניין, אולי כדאי ללכת על החנות בדיזנגוף. אבל שווה לכם להביא כסף... חבל שסתם תסתכלו עליי ותקנאו! אני לא יוצא משם בלי איזה בלון מתנפח של הומר או משהו:)

AdiHen

New member
יש לי...

מיני DVD
זה יכול להיות נחמד אבל נראה לי שיהיה קצת קשה להצטופף כולנו ולראות פרקים..... כי הוא מיני.....
אבל בכל מקרה לא אכפת לי להביא
ולדעתי כל מי שאוהב סימפסון/פיוצ'רמה מוזמן למפגש הזה...

למעלה