לגבי מענק נעליים!!

galoram

New member
לגבי מענק נעליים!!

הסתכלתי על איזה רמות וסכומים של כסף לפי כל רמה וקיבלתי סכום שהוא לא רשום ברשימה המפורטת ואני לא יודע בדיוק איזה רמה אני תעזרי לי תודה!

עָנת

New member
גל שלום../images/Emo20.gif

מצרפת לך את הוראה מספר 53.07 אודות מענק נעליים. אנא שתף אותנו על מה אתה מוכר,וכמה אחוזים יש לך,בכדי שנוכל לענות לך באופן מדויק יותר.

galoram

New member
לגבי מענק נעליים!

אני מוכר ככה: פגיעה בקרסול ימין-קשיון נח=20%זמני. פגיעה בכף רגל ימין-קשיון לא נח=20%זמני. סעיף על צלקות בגוף ובגפיים 27% קבוע. זה ביחד 54% זמני. *מענק נעליים קבלתי 878 ש"ח. אני מקבל תגמול 1788 ש"ח, משקולות 006=364ש"ח, דמי ניידות 1020, חפ"ר 2556. זה מה שאני מקבל כל חודש אם את יודעת על תגמולים וזכויות או הטבות, שאת מודעת להם חודשיות או שנתיות אשמח לדעת מהן. תודה לך על הפורום הזה עוזר הרבה במיוחד לי תודה רבה!

עָנת

New member
גל, דרגת המענק לה אתה זכאי

הינה דרגה 2
אגב,בהוראה עצמה הסכום אינו מעודכן
אני מקבלת בדיוק את אותו מענק נעליים כמו שלך(קטועת רגל). גל,לגבי זכויותיך :אבי359 שלנו,ישמח לשלוח לך את הזכויות להם אתה זכאי(אני לא טועה נכון אבי
) בתמורה,פקסס אליו,את הפרוטוקול הרפואי שלך.
אבי אם אתה קורא הודעה זו,אנא תפרט בדיוק מה גל צריך לעשות.
גל
שמחה מאוד שהפורום עוזר לך

AVI359

New member
הטבות

GALORAM שלום רב רשימת זכאויותיך ארוכה,אם תשלח ךי בפקס את הפרוטוקול הרפואי שלך אוכל להפיק עבורך את רשימת זכאויותיך.אנא רשום על הפקס מס טל שיאפשר לי לחזוא אליך.ההטבה הרצינית לה אתה זכאי היא 14 ימים חמי מרפא.השאר כמו שאמרתי ברשימה הגדולה. בברכה אבי

galoram

New member
הטבות

אבי תודה רבה על העזרה קודם כל. לפי מה שהבנתי אני שולח פרוטוקול שלי ולפי זה אתה יכול להוציא רשימת זכויות שלהן אני זכאי או שאני יצטרך לבדוק ברשימה גם אם אני זכאי או לא?

עָנת

New member
גל,יש אפשרות לקבוע פגישה עם אבי

בא.נ.צ חיפה
אבי יעדיף את האפשרות הזו
במידה ואינך יכול להגיע לשם,אבי יכול לשלוח לך את דפי הזכאות בדואר

galoram

New member
להשכלה כללית

זה בש"ח חוסר פרנסה שאני מקבל אם משהו מוזר תגידי חח.

galoram

New member
בילבי

אם את יודעת משהו שאני לא יודע אז תעדכני לזה הכוונה

למעלה