לגבי מעמד האשה

uuuaaa

New member
לגבי מעמד האשה

למה מפלגות חילוניות משריינות מקומות לנשים ? הרי יש שוויון ? למה לא ראיתי אף פעם מזכירה ממין זכר ? או גננת ? למה יש אפרטהייד אצלכם ? למה אשה לא יכולה לשחק במכבי ת"א כדורסל עם הגברים ? למה אחוז הפרופסוריות אינו תואם לאחוז הנשים באוכלוסייה ? למה יש פי 7 נשים מוכות אצל החילוניים ? וכמובן מקרי אונס כל 5 דקות ? למה מנצלים נשים לפרסם ביסלי במבה שוקו צמיגים קרטיבים מטריות מכוניות גבינה לבנה ? כי הם יודעות למכור דברים ? למה אתם לא יכולים למכור מזרון שינה או אמבטיה בלי לצלם עליו דוגמנית ? הה ? למה אשה חילונית מתאפרת שעתיים לפני שהיא יוצאת מהבית ? למה שחקני כדורגל בוחרים לעצמם בובות יפות ? כי הם מצליחנים ? למה הפרשי השכר בין בכירים גברים ובין נשים הוא פי 10. למה יש אצלכם תחרויות יופי ? זה המדד שלכם לנשים ? כך אתם מחנכים את ילדיכם ? שאשה יפה שווה יותר ? הה ? ולמה בחוגים בבתי ספר חילוניים הבנים לומדים חשמל והבנות ריקודי עם או משהו כזה ? (שאל את מירב מיכאלי) ולמה ולמה, אין לי כוח להמשיך. (למרות שאין לי בעיה, ויש לי עוד הרבה דוגמאות)

Lu Tze

New member
אוף!

תשובות: השלכות חברתיות. השלכות חברתיות. השלכות חברתיות. שאלה טיפשית (כדורסל). השלכות חברתיות. השלכות חברתיות. השלכות חברתיות. השלכות חברתיות. השלכות חברתיות. השלכות חברתיות. מירב מיכאלי לא נחשבת אצלי לאמת העליונה. ההבדל הוא שרוב החילונים מודים בהבדל ורוצים לשנותו. ואיך זה אצל הדתיים?

lolibror

New member
חלק גדול מהשאלות שלך

ניתן להפנות לדתיים וחילונים כאחד. לא נראה לי שאחוז הפרופסוריות אצל הדתיים גדול מזה של החילונים וגם לא הייתי מהמרת על כך שאצל הדתיים יש יותר בנים הלומדים במגמת ריקוד. לעומת זאת, בנוגע לגברים מכים ואונס... יש גם גברים אלימים ואנסים אצל הדתיים רק שבמקרים רבים לא פונים למשטרה אלא פותרים זאת "אצל הרב". אגב - גיסי הוא גננת, ואפילו גננת מצויינת!

dar האחת

New member
לצערי הרב ביותר שוביניזם הוא

מנת חלקה של החברה החילונית. יחד עם זאת מעמדה של האישה הדתית, הוא גרוע הרבה יותר. האישה הדתית היא למעשה רחם הנושא את מצוות הבעל. הפכו את האישה לשבויה של אברי הרבייה שלה. ואלימות ? איזו צדקנות דתית!! מה הם משמרות הצניעות? דרך מעודנת תרבותית בעלת מסר חינוכי נשגב. האמת, אני לא מבינה מאיזה מקום כותב בעל האותיות הלועזיות

uuuaaa

New member
ובכן

ההבדל הוא שאצל הדתיים אין שאיפה לשוויון. לכל אחד יש תפקיד שונה בעולם. אך אצל החילוניים, למרות הטענה לשוויון - האשה מושפלת ומנוצלת ביותר. לא באתי לעשות השוואה בין האוכלוסיות. באתי לתמוה על חוסר השוויון אצלכם.

כיצד?

כיצד האשה מנוצלת ביותר אצל החילונים, בזה שמותר לה להיות ראש ממשלה? מי שרוצה לדעת מה זה ניצול שיעיף מבט בויכוח שלנו בפורום נטעים.

uuuaaa

New member
כיצד ???

כיצד האשה מושפלת אצל הדתיים בזה ש"מותר" לה להיות נביאה ? (אברהם היה טפל לשרה בנביאות, רבקה, רחל, לאה, דבורה, חולדה,,, ועוד) אתה מתלהב מאיזה אשה חילונית ששמו אותה להיות ראש-ממשלה, כדי שהנשים יפסיקו להתבכיין. מס שפתיים. והנה מה שאליהו הנביא אומר : "מעיד אני עלי את השמיים ואת הארץ, בין גוי ובין ישראל, בין איש בין אשה, בין עבד בין שפחה, הכל לפי מעשה שעושה - כך רוח הקודש שורה עליו". (אליהו רבה פרשה י') ודרך אגב, הידעתם שהאשה זוכה לשכר בעולם הבא כמו בעלה ?? למרות שהיא לא למדה תורה !! כל אחד מהם מקבל 310 עולמות.

dar האחת

New member
ואני תמהה עד נדהמת

משוויון הנפש שלך, לאור העוול הנורא כלפי חצי מהאוכלוסייה הדתית שאתה משתייך אליה. אצלנו האתאיסטים התנהגות כזו כלפי נשים נקראת התעללות. אני מאחלת לנשים במגזר שלכם שיהיה להן הכח לתבוע לעצמן את מקומן הראוי בהתאם לכישוריהן ולא בהתאם לאברי המין שלהן.

תום30

New member
בורות לישמה.

ספרי על עוול\ות נורא\יות פרטני\ות. ולא ידעתי שאין התעללות בנשים עפ"י הדת זה באמת חדש. וחוק שיוויון הזדמנויות בעבודה רק מאשש את הטענה ששיוויון לא באמת קיים, אלא משהו מבוקש שאנחנו בדרך אליו...אז באיזו זכות את מטיפה? ולגבי מי ומה את מטיפה כתבתי בהודעה הקודמת שזו בורות מוחצנת כי לא ממש טרחת לבדוק וכן לגבי הפטרנליזם. הרבה בריאות

dar האחת

New member
אני מקווה שאתה מבין למה אתה מתכוון

אוסף של מילים שאין בינהן ולא כלום, אשמח מאוד להתיחס לדעותיך אבל בליל המילים איננו מאפשר התיחסות

תום30

New member
קדימה, לעניין

מהיכן מקורתייך כי "אישה דתית תקפידה לשמש כרחם" או "מצוות בעלה" וכו'? הראי קצת ענייניות ולא עוד בליל מילים מוטרף ומטורף טיפשי המבוסס על בורות...היכן ההוכחה לסטיגמטיות התהומית שלך. את זו שטענת "אישה חרדית=רחם" או "תפקיד אישה היא נשוא מצוות בעלה" וכו'. קדימה, עברי לשלב ההוכחה העצמית. ושימי לך מנגינה נעימה שתוכלי להתערטל כיאות. ממתין לתגובה ה"עניינית".

התולעת1

New member
בזכות נשים צדקניות נגאל.

הנשים הן כ''כ חשובות ביהדות, שהתורה לא מאפשרת להם להתבזות בענינים ציבוריים שיצטרכו להתמודד בדברים קשים מן הסוג שנתקלים חברי כנסת, בשקרים בקומבינות בכל מיני קשקושים, לאשה יש יעוד יותר חשוב, הן נקראות בית יעקב והן הנשים שמעמידות את יסוד הבית היהודי בקדושה ובטהרה ואין להם מה לחפש בין הגברים ולהתרוצץ בין החדרים ולעשות שליחויות שאינן מתאימות להן. יכול להיות שיש להן כשרונות גדולים, שינצלו אותם מול בנות ישראל, שישפיעו שיחנכו שילמדו אבל את בנות ישראל, לא ישמשו אצל הגברים.

השקרנות שלך מדהימה...

לימוד תורה זה דבר מפרך מדי בשביל אשה? אתה מחזק את מה שאמרתי על אי שיויון תפיסתי. ואגב, "ישרפו דברי תורה ואל יימסרו לנשים" משמעותו קצת יותר מאשר "פשוט, לימוד תורה קשה מדי להם". גלוש לך לויכוח שלנו בנטעים, ותראה בדיוק למה התכוונתי.

dar האחת

New member
איזה שליחות טוב יותר שהגבר יבצע?

מה לא מתאים לאישה לעשות? לנהל ישיבה? אם רק יפנו לה את הזמן כמו שמפנים לבחורים היא תעלה עלהם ביכולתה . בבקשה כתוב לי מה לא תצלח האישה לעשות? אופס.......נכון ליצר זרעים היא לא יכולה

uuuaaa

New member
חחח הצחקת אותי

התעללות ?? את כל-כך מקנאה בנשים הדתיות, כך שאת מנסה לשכנע את עצמך שהנשים שם יותר מושפלות ממך. בחברה שלכם החליטו שאשה שנמצאת בבית ומטפלת בילדים ומבשלת - היא "מושפלת". ולעומת זאת, אשת "קריירה" יפה, מזכירה של בוס חשוב, אפילו גרושה - היא האשה האידיאלית. האשה ה"מודרנית" יודעת לדרוש את מה שמגיע לה. היא לא תתן לגברים לנצל אותה. חחח. לעומת זאת, אצלנו, הפקידו בידי האשה את חינוך וגידול הילדים, שהם דור העתיד. תשאלי נשים דתיות. הם לא מרגישות מושפלות. אני אישית חושב שמלכת יופי, מזכירה או אפילו פרקליטת המדינה מושפלת הרבה יותר. אברי *** ? לא לא. אצלנו אוהבים ילדים. ודבר שאוהבים - רוצים כמה שיותר. אצלכם הילדים נחשבים למטרד שעולה כסף. לפני כל ילד מתחילים לעשות חשבונות כמה הילד הזה יעלה לנו. והאם אנחנו יכולים לוותר על מכונית טובה וסופשבוע באילת כדי לממן את המטרד הזה.

dar האחת

New member
למה מזכירה של בוס...היא הבוס

אותנו מלמדים שצריך לנצל את הפוטנציאל האישי עד כמה שניתן לטפל בילדים זה דבר נפלא ולצד הכיף הזה יש עוד כמה דברים המביאים לתחושה של הגשמה עצמית!! אם זה כל כך נפלא אז מדוע שאתה ושכמוך לא יעשו זאת? אצלכם הילדים היא ההכנסה!! אתם עושים חישוב כמה קצבה תקבלו מביטוח לאומי ומשרד הדתות עם כל ילד שתולידו! תשאלו את הילדים שלכם האם טוב להם במציאות המעיקה שאתם כופים עלהם!! אם באמת הנשים היו אחראיות בלעדיות לחינוך הן היו מחנכות את בנותהן להשיג יותר בחיים...

תום30

New member
את יהירה בבורותך וחבל.

לצערי זו הפעם השניה שאני כותב לך לגבי היהירות הזו. אני מסופק באם את יודעת מה שיוויון בין מיני ביהדות הדתית, הנטייה הזו שלך ושל רבים אחרים לשפוט מתוך בורות מדהימה מפתיעה אותי בכל פעם מחדש. אולם מצד שני הנטייה של הדתיים לשפוט אותנו החילוניים ע"ס אותה בורות מהווה מעין "איזון" נוראי כנ"ל. הכימות שלך להיות האישה ל"רחם הנושאת את מצוות הבעל" מבלי לדבר על השטות הבורותית ה ד ת י ת שיש באמירה זו (כי קיימות אינספור מצוות המופנות לנשים ולא לגברים, וזאת מבלי להכנס לתפישה הדתית של אישה כ"אשת איש" וכו) מזכירה לי את האמירה של לא מעט דתיים בעלי אותה פרספקטיבה חשוכה של "אתם הדתיים רק סקס אלימות ומועדונים יש לכם בראש". אינני רוצה לפתח את סוגיית השיוויון באופן כירורגי לשאלות כמו - מה את יודעת על שיוויון בין מיני ביהדות? האם הכפפת אישה דתית לשיוויון חילוני בשפיטה שעשית אינו למעשה פטרנליזם תהומי הנוגד את מהות השיוויון וכו'. חבל שאת נצמדת למנטרות אותן את מקבלת\מוזנת מהסביבה\מדיה במקום פשוט לחקור. יום טוב.

dar האחת

New member
אתה ממשיך לדבר דברי הבל

תן דוגמא למצוות אישה .....אל תזרוק חללל בורה שמורה תתחיל לשפוך דוגמאות !!

תום30

New member
בבקשה, ענייניות כפי שביקת ולא הצגת

אישה חייבת בכל התרי"ג מצוות למעט "מצוות עשה שהזמן גרמן". אישה חייבת בתרומות ומעשרות, בלא תלך רכיל בעמך בהפשרת חלה, בענייני טהרה ובכל הפאקינג ציווים שכתובים בתורה בדיוק כמו גבר (שוב כאמור למעט מצוות מסוימות ש"הזמן גרמן"). איך זה? מה עם קצת ענייניות ממך? היכן כתוב שתפקיד אישה הוא לשמש רחם או לשמש עזר למצוות ולציווים של בעלה? בהצלחה (שם מוסיקה).

למעלה