לגבי מכינות

לגבי מכינות

אני רוצה ללמוד וטרינריה באיטליה ואני מבינה שמכינה זה דבר די הכרחי, ושמעתי בינתיים רק על קמפוס וגם שמעתי שהם בכלל לא משהו ושיש איתם בעיות ושלא כדאי לי ללמוד דרכם איטלקית אלא רק את החומר למבחן... אז מה קורה עם זה? יש עוד חברות בארץ לזה? הם באמת כאלה גרועים? + כבר היה לי נסיון עם קמפוס בעבר והם באמת היו על הפנים אז אני נוטה להאמין... אבל יכול להיות שהם על הפנים ובכל זאת רק הם קיימים??

כי אין לי נסיון בזה...

אלא בסאמר סקול שלהם... וזה היה לפני שנים רבות אולי זה השתפר וכי רציתי לדעת אם יש עוד מכינות... זאת הייתה השאלה העיקרית ותירגע, מה קרה? לא טוב לך אל תענה!

boaz a1

New member
מכינות

ישנם שני גופים בארץ שמפעילים מכינות: קמפוס לימודים - תהליך המכינה כולל גם ליווי בכל שלבי התהליך , הרישום והוצאת הויזה. המכינה מורכבת מקורב איטלקית וקורסים מקצועיים לפי מקצוע הלימודים המבקש. מרכז תרבות איטליה - המכינה מורכבת מקורס איטלקית בלבד. בכל מקרה הלימודים בארת אינם מספיקים ויש לקחת קורסי שפה באיטליה לפני תחילת הלימודים.

theelbaz

New member
להלן הגופים שמטפלים בעניין

קמפוס לימודים בע"מ (חבל ללכלך הם באמת חברה נחמדים) לינגווהלינק IMPARA לימודים איטליה דיקן רחובות כולם נגישים במנועי החיפוש שונים בהצלחה

boaz a1

New member
תיקון

למיטב ידיעתי דיקן ולינגואלינק מתעסקים עם לימודי שפה בחו"ל ולא עם מכינות אקדמיות. שווה לבדוק.

למעלה