לגבי מודיעין..

cathrinei

New member
לגבי מודיעין..

אם אני מסמנת את תפקידי המודיעין שהציעו לי במנילה (חוקרת מודיעין אוויר,חוקרת מודיעין ימי וכו')זה לא חוסם לי מיונים לדברים אחרים נכון?

RENI1

New member
כמובן

שבלי קשר לזה שמדובר בתפקידי מודיעין- אין מצב לקבל 2 זימונים באותו סבב (פרט למקרים יוצאי דופן).

cathrinei

New member
את מתכוונת ש...

אם אני אסמן את אשכול תפקידי המודיעין במקום הראשון,אני אקבל זימון לזה בסבב הראשון(ינואר) ולתפקיד שאני אסמן במקום השני ,אני אקבל זימון בסבב השני(מרץ)?ויש סיכוי שאני אפול מהמיונים לתפקידי מודיעין ולא אקבל זימון לסבב שני של מיונים לתפקיד שסימנתי במקום השני? חח אני יודעת שסיבכתי...
עוד שאלה..אם אני מתמיינת בסבב שני של תפקיד מסוים,זה גם אומר שאני אתגייס מאוחר יותר מאלה שהתמיינו לאותו תפקיד בסבב הראשון?

RENI1

New member
אז ככה:

קודם כל ולפני הכל- לא בטוח שתקבלי זימון דווקא לאשכול שדירגת במקום הראשון.יש מצב שתקבלי בכלל זימון לאשכול שדירגת במקום השלישי (גם אם זה הסבב הראשון). הכל תלוי בצורכי הצבא. נניח וקיבלת זימון בסבב של ינואר (לתפקידי מודיעין לצורך העניין), יש 2 אופציות- 1. תלכי למיונים,תעברי אותם בהצלחה ואז לא תקבלי מיונים למרץ. 2.תלכי למיונים ולא תעברי- ואז רוב הסיכויים שתקבלי זימון בסבב הבא. בדר"כ מי שמספיק להתמיין בינואר ולא עובר את המיונים, יש לו הזדמנות נוספת להתמיין בססב הבא (מרץ). לעומת זאת, מי שמתמיין במרץ לא תמיד מקבל זימון לסבב השלישי של המיונים (אוגוסט) מאחר והסבב האחרון הוא סבב של מיוני השלמה. גם אם התמיינת בסבב השני אין זה אומר בהכרח שתתגייסי מאוחר יותר. אני למשל התמיינתי במרץ, ואני מתגייסת לתפקיד שלי עם בנות שהתמיינו בינואר ובאוגוסט. אני ממש מקווה שתביני מה שניסיתי להסביר חחחח

למעלה