לגבי מבחן וקסלר -

מצב
הנושא נעול.

nomi12

New member
לגבי מבחן וקסלר -

לגבי מבחן וקסלר -
לבת שלי ימלאו 14 בעוד כחודש. היא עוברת כעת איבחון. חלק מהאיבחון הוא מבחן וקסלר. רציתי להבין כיצד קובעים אינטלגנציה במבחן זה לילדה בת 14? האם מתאימים את זה לפי הגיל. למשל במבחן עצמו היא אמרה לי שהפסיכולוגית נתנה לה לסדר 9 קוביות והיא סיימה אותן מהר מאוד לפני הזמן אפילו? רציתי להבין מהם המדדים לפיהם קובעים את האינטלגנציה לפי גיל? תודה מראש.

ציוני התקן מחושבים שונה לכל גיל

לגבי מבחן וקסלר -
לבת שלי ימלאו 14 בעוד כחודש. היא עוברת כעת איבחון. חלק מהאיבחון הוא מבחן וקסלר. רציתי להבין כיצד קובעים אינטלגנציה במבחן זה לילדה בת 14? האם מתאימים את זה לפי הגיל. למשל במבחן עצמו היא אמרה לי שהפסיכולוגית נתנה לה לסדר 9 קוביות והיא סיימה אותן מהר מאוד לפני הזמן אפילו? רציתי להבין מהם המדדים לפיהם קובעים את האינטלגנציה לפי גיל? תודה מראש.
כלומר, אם ילד בן 6 וילד בן 7 הוציאו את אותו ציון גלם אז הצעיר יקבל ציון תקן גבוה יותר.

nomi12

New member
מהו הגיל בה האינטלגנציה נחשבת

כלומר, אם ילד בן 6 וילד בן 7 הוציאו את אותו ציון גלם אז הצעיר יקבל ציון תקן גבוה יותר.
מהו הגיל בה האינטלגנציה נחשבת
לאינטלגנציה של מבוגר.

nomi12

New member
תודה רבה, ואסטבן ענה לי על השאלה

יתקן אותי אסטבן אם אני טועה
מגיל 17 תקנון הציונים הוא לא לפי גיל אלא בהתאם לכלל האוכלוסיה.
בפורום איי קיו. עוד שאלה: האם במבחנים האלה הזמן שנותנים הוא זהה לכולם או לפי גיל.

למיטב ידיעתי

בפורום איי קיו. עוד שאלה: האם במבחנים האלה הזמן שנותנים הוא זהה לכולם או לפי גיל.
למיטב ידיעתי
אותו המבחן בדיוק, רק עם תקנון שונה. בכלל, לא חושבת שיש הגבלת זמן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה