לגבי ילד שלישי

לגבי ילד שלישי

הי,

יש כאן מטופלות של הכללית?
המצב שלי הוא קצת ייחודי. רציתי לדעת אם יש מישהי שיודעת מה קורה מבחינת טיפולי IVF בילד שלישי כאשר את הילדים הקודמים הריתי באופן טבעי ועם הורמונים פעם אחת
האם יש אפשרות בכל זאת לקבל מימון בהשתתפות עצמית או במסלול החזר?
המצב אצלי הוא כזה שהילד השני מתרומת זרע ונשארה לי רק מנה אחת לילד שלישי. מכיוון שאני רוצה שהם יהיו אחים מלאים, הבנתי שב-IVF זה הסיכוי הכי טוב שלי להריון מוצלח. יש כאן מישהי שיודעת אם הכללית עושה בעיות?

Lucyk27

New member
סיבות ל IVF

שלום לך! כדי לקבל הפניה ל IVF צריכה להיות סיבה לאי פריון... דבר ראשון - לפחות חצי שנה/ שנה נסיונות טבעים להרות ואם אין הצלחה פונים לגניקולוג שנותן הפניה למרפאת פוריות. זה תהליך.... לפי מה שכתבת לא נראה שיש לך בעית פוריות (איזה כיף!). אני מאמינה שתצליחי להרות בקלות בעזרת ההזרעה.

זכאות לטיפולים

מפורטת כאן לגבי כל הקופות, מפרטים בנפרד לגבי 2 ילדים ראשונים ולגבי ילד שלישי ומעלה:

http://call.gov.il/infocenter/index?page=content&id=EL2689&actp=LIST

כללית פלטינום -

השירות הרפואי
הפריה חוץ גופית: השתתפות בהוצאות הפריה חוץ גופית (IVF).
מקרה מזכה
טיפול הפריה חוץ גופית (IVF) אשר בוצע בעמיתה על פי הפניה של רופא מומחה במחלקה לטיפול לקויי פיריון, עבור ילד ראשון ושני בבית חולים פרטי בישראל.
מילד שלישי ואילך בבית חולים פרטי או ציבורי בישראל.
זכאות
סכום השווה ל- 75% מההוצאה בפועל עבור טיפול ההפריה עד סכום מירבי בסך 7,215 ש"ח לטיפול לילד ראשון ושני עד 5 טיפולים לשנה קלנדרית.
ילד שלישי ואילך עד 6 טיפולים לכל ילד בכפוף לכללים הרפואיים שקבע משרד הבריאות ביחס לסל הבסיסי.
תקופת אכשרה
12 חודשים.
סגור
ההשתתפות העצמית / החזר, נכונים לתאריך: 07/12/2016

לא כתוב כלום על התרופות, אז אני לא יודעת כמה השתתפות יש לך.

בהצלחה!

למעלה