אז ככה..
לחמוס אחד? (אני מקווה שאני זוכרת נכון..) 1. אוכל קונים בפעם בחודשיים או יותר. תלוי מה אתה קונה. זה יכול להיות בין 70 ל140 ש"ח אם אני לא טועה, וזה 3-4 קילו. בפעם הראשונה שמחסנים עושים חיסון אחד של כלבלבת, ואז אחרי חודש. כדאי גם לתלע. אחרי זה עושים רק פעם בשנה. כל חיסון כזה עולה בסביבות 170 ש"ח, ותילוע עולה 10-15 ש"ח. חול גם כן קונים פעם בכמה חודשים. תלוי איזה חול אתה קונה וכמה ממנו. זה יכול להיות בין 30 ל80(?) שקל, תלוי איפה. אם אתה מאזור השרון, אני יכולה להמליץ לך על חנות זולה. אל תשכח שצריך לקנות גם צעצועים וכלוב. צעצועים כדאי לחדש בפעם בכמה זמן. אבל כלוב זו הוצאה חד פעמית. 2. חמוס אצל מגדל יכול לעלות 200-350 ש"ח. מעל למחיר הזה, זו גניבה. סירוס עולה בין 300 ל600 ש"ח. תלוי אצל איזה ויטרינר.. 3. לא, חמוס יכול לקרוע רשת עם הציפורנים/שיניים. אם התכוונת לרשת ממתכת (כמו כלוב ארנבים) אז זה משהו אחר. אתה רוצה לבנות כלוב לבדך? ארון זה לא ממש טוב לדעתי, כי בהתחלה הוא לא יידע איפה לעשות צרכים, אז הוא יעשה איפה שבא לו. ועץ סופג פיפי אז אתה בחיים לא תצליח לחנך אותו, כי כל פעם שהוא יריח את השתן של עצמו, הוא יעשה באותו מקום שוב ושוב.