לגבי התקליטים

layla18

New member
לגבי התקליטים

הנה כמה יש לי מלא אבל אני אכתוב כל פעם כמה,ok? barry manilow-even now-1978 barry manilow-greatest hits-1978 simon and garfunkel-bridge over troubled water--1970 wedemsday morning,3 am-simon and grfunkel-also, sounds of slilence by them-i dont know wich yaer. thanks.

בּני

New member
תקליטים

אני לא רוצה לייאש אותך, חס וחלילה, אבל בתחילת דרכי בעולם התקליטים ניסיתי למכור את כל מה שלא רציתי לשמור, בחנויות הציעו לי שקלים בודדים על כל תקליט במקרה הטוב... חוץ מתקליטים מסוימים (בעיקר להקות קצב) רוב התקליטים שווים שקלים בודדים. בשווקים הם נמכרים במספר מקומות ב-5 שקלים לתקליט, לפני וויכוח... בחנויות יש תימחור שונה ויש תקליטים שעולים יותר, אבל יש להם גם ארגזים ענקיים של תקליטים בשקל. מה גם שלרוב חנויות התקליטים מעדיפות לתת זיכוי ולא כסף מזומן. בכל מקרה, הייתי מציע לך להכין רשימה מסודרת של כל התקליטים ואז ללכת איתה למספר חנויות או שווקים ולראות מה מוכנים להציע לך, אבל תקחי בחשבון שזה יכול להיות מעט. היום אני נמצא במצב שבערך 10% מהתקליטים אני מצליח להחליף עם כמה אספנים או סוחרים ואת השאר אני שומר/ נותן/ זורק (רק במצב גרוע...!!!) אם יש תקליטים ישראלים, אשמח לשמוע איזה. תודה בני

powo

New member
לאחר התעקשות

של שעות .ועליה של לחץ הדם.וחיבור לחמצן.הצלחתי לעלות את התמונה שרציתי לגלריה שלי.הללויה.אברהם

layla18

New member
או קיי

סבה.. תודה! שאלה קטנטונת :אך מנקים תקליטים? אני פוחת להרוס.. ולגבי התקליטים שומבר לא ישראלי הם שייכים ודה שלי והכל אמיקאי אולי ה בללשאני חיה כרגע בארה"ב.... .. :))))))

בּני

New member
אם ככה...

בטוח ישנן חנויות תקליטים גם בארה"ב, לא? אולי שם מעריכים קצת יותר את הפריטים, שווה לקפוץ לשם עם רשימה. ואגב, איפה בארה"ב?

layla18

New member
ניו גרסי

אני אנסה !תודה רבה !בטוח שבילדלפיה יש חנות עתיקות...

למעלה