לגבי השירים...

לגבי השירים...

נכון יש פרסומת של מש"ה70 שכולם שרים כשהם לקחו הליום? פז שר משהו בספרדית? והפרסומת מתחילה כש
ההיד'לה
, אריק וקלסו שרים איזה שיר? איך קוראים לשירים האלה?

לא שאני מנסה...

לשאול ולשאול ולשאול, אבל אני מנצלת את זה שכשרושמים תגובה אז ההודעה קופצת לראש העמוד, ושואל שוב- איך קוראים לשירים? כי בטוח יש יודעי דבר שיודעים..

crazy4tc

New member
אם כבר שירים אז...

השיר פתיחה של הסדרה של הסדרה זה שיר אמיתי?!

ערןלוי

New member
שיר פתיחה...

השיר הוא ביצוע מחודש לשיר של ביג סטאר (להקה משנות ה 70) בשם in the street מאלבומם הגדול number 1 record.

poogi27

New member
ואם אתה יודע סימן שיש לך אותו בבית

גם לי, ללא קשר לסדרה..

Better Man

New member
אכן אלבום גדול , אבל

אין על Third/Sister Lovers שלהם, יצירת המופת המולשמת ביותר לדעתי. אגב, יש בו שיר שנקרא O, Dana שזה די דומה לדונה, אבל לא

Better Man

New member
ועוד משהו, מאוד מעצבן

במופע שנות ה-70 יש מוסיקה משובחת ביותר, בפרקים ששודרו עד כה היה את השירים September Gurls , I'm In Love With A Girl , Thirteen של ביג סטאר , ועוד מלא שירים מצויינים ....אבל.. בערוץ 3 לא שומעים את השירים האלה(!!), אני מאמין שזו בעיה של זכויות יוצרים שהסתיימו, פשוט מעצבן. הנה אתר עם כל השירים שהשומעו בתוכנית

ערןלוי

New member
קשה לי להאמין....

שלא שומעים את השירים. יכול להיות ששומעים קטעים קצרים ברקע ולא שמת לב. שווה באמת לבדוק מול הרשימה. בכל אופן אני לא מאמין שערוץ 3 מתערבים בתוכן של הפרק, וממילא אין עניין של זכויות יוצרים לפי דעתי כי יוצרי הסדרה משיגים את הזכויות לפרק, וזה לא משנה איפה הוא משודר. אבל שוב, אם מישהו "הוריד" את השירים זה האולפנים האמריקאים שהכינו את הפרקים לסינדיקציה, ולא ערוץ 3. אני דווקא זוכר ששמעתי שירים של טוד רנדגרן, וינגס ועוד.

Better Man

New member
תאמין

לא שומעים, לפעמים יש שירים, אבל את רוב השירים שאמורים להיות אין, יש לי הרבה פרקים מוקלטים של הסדרה שעוד שודרה בערוץ2, והשירים האלה כן מופיעים שם. סתכל באתר שהבאתי לך, אתה שמעת את כל השירים האלה בפרקים האחרונים? אני לא. ומובן לי שערוץ 3 לא קשור לעניין.

ערןלוי

New member
אם יש לך...

שתי גרסאות של אותו פרק, שבאחת יש שירים ובשניה אין - אז אתה צודק.

Better Man

New member
יש לי

וגם כמה פרקים על המחשב, ששם יש את השירים , ובגרסא של ערוץ 3 אין, זה חייב להיות בעיה של זכויות יוצרים על השירים, אם לא, אז למה לערוך מחדש את הפרק?

ערןלוי

New member
אוקיי...

זה באמת מעניין. בכל אופן אם ככה אז זו באמת כנראה בעיה של זכויות יוצרים, אבל מי שהוציא את השירים הוא כנראה האולפן שהפיק את הסדרה כשהוא הכין אותה לסינדיקציה, ולא ערוץ 3.

poogi27

New member
השיר הוא אמיתי והביצוע המקורי שייך

ללהקה בשם ביג סטאר

taltal girl

New member
תפני לפורום זיהוי שירים.. ../images/Emo25.gif

הם הכי יוכלו לעזור לך

למעלה