לא נעלמתי.
אני תמיד ב
י כאן, קורא, מזדהה, כואב עם כל מכור ומכורה שסובלים. גמני הייתי שם. שולח
ענק לכולם/ן. לגבי הצעדים: לפתוח בלוג זה רעיון ענק!
ואעשה את זה. ואני מעלה שוב את רעיון הצעדים. הרעיון הוא לעבוד ביחד על 12 הצעדים, כל צעד בזמן שלו. אין לי תכנית מדויקת, גם כל צעד לוקח לו זמן משלו, אבל אפשר להתחיל. צריך רעיונות לגבי איך להתחיל. ואלה הצעדים, לגזור ולשמור: 1) הודינו שאנו חסרי אונים מול... שאבדה לנו השליטה על חיינו 2) הגענו לאמונה שכח גדול מאתנו יכול להחזיר את שפיות דעתנו 3) החלטנו למסור את חיינו ורצוננו להשגחתו של אלוהים כפי שאנו מבינים אותו 4) ערכנו חשבון נפש נוקב וחסר פחד 5) התוודינו בפני אלוהים, עצמנו ואדם נוסף על טבעם המדויק של פגמינו 6) היינו נכונים לחלוטין שאלוהים ישחרר אותנו מכל חסרונותינו 7) ביקשנוהו בענווה שישחרר אותנו מפגמי האופי 8) ערכנו רשימת האנשים שבהם פגענו והיינו מוכנים לכפר על מעשינו בפניהם 9) כיפרנו במישרין בפני כל מי שהדבר ניתן אלא אם מעשה זה יפגע בהם או באחרים 10) המשכנו בחשבון הנפש וכאשר שגינו הודינו בכך מיד 11) ניסינו, בדרך של תפילה והרהורים, לשפר את הקשר ההכרתי שלנו עם אלוהים, כשאנו מבקשים את רצונו מאתנו והכח לבצע זאת 12) אחרי שעברה עלינו התעוררות רוחנית כתוצאה מצעדים אלה ניסינו לשאת את המסר ולחיות על פי עקרונות אלה בכל תחומי חיינו מ