לגבי הצלחות קייב:

מצב
הנושא נעול.

sagivkr

New member
לגבי הצלחות קייב:

לגבי הצלחות קייב:
אפשר להוסיף עוד אחד לסטטיסטיקה!!! ולמי שלא הבינ/ה:

../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifייייייששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לגבי הצלחות קייב:
ייייייששששש

איזה חודש פורה
איזה יופי, אני ממש מתרגש עבוריך שיכפיל, יפעם, יבעט ויצמח תשעה חודשים מה זה שקטים ומשעממים עם המון צפיה ל|צוצץ|

יחי ההצלחות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ייייייששששש

איזה חודש פורה
איזה יופי, אני ממש מתרגש עבוריך שיכפיל, יפעם, יבעט ויצמח תשעה חודשים מה זה שקטים ומשעממים עם המון צפיה ל|צוצץ|
יחי ההצלחות

איזה בשורות ניפלאות שיכפיל ישלש יבעט אמן אמן במשך 9 חודשים שלמים.

ענתי27

New member
וואו! איזה יופי!

לגבי הצלחות קייב:
וואו! איזה יופי!
יפעת ושגיב מזל טוב מכל הלב. מאחלת לכם היריון קל ומשעמם... אין לכם מושג עד כמה ההצלחה שלכם עודדה אותי (בחודש הבא טיפול נוסף). אני זוכרת את האכזבות הלא מעטות שהיו לכם (שהיו גם מנת חלקי) ועד כמה זה מייאש, ועכשיו - זה הצליח! איזו התרגשות! מזל טוב!!!!!! ענת

נכון יום שלישי כי טוב - אין מילים:-

לגבי הצלחות קייב:
נכון יום שלישי כי טוב - אין מילים:-
אני רואה שפתחתי את פי לטובה, ועכשיו.... הריון ארוך מוצלח ומשעמם אז המון המון בהצלחה שימי נר על החלון מגיע לך אחרי כ"כ הרבה מאמץ ולכולנו.... יש לי עוד שלושה שבועות להחזרה מקייב!!!!

ayoosh

New member
איזה ייווופפפייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לגבי הצלחות קייב:
איזה ייווופפפייי

יפעת ושגיב יקרים... יגעתם ומצאתם- תאמינו
שמחה כל כך ומאחלת לכם הריון קל, תקין ונטול דאגות
ייייששששש
ו...
כבר אמרתי...

אריאלה22

New member
../images/Emo65.gif יייייייייייישששששששששש!!!!!

לגבי הצלחות קייב:
יייייייייייישששששששששש!!!!!
אני מאושרת עבורכם! ומאחלת לכם ולכל יתר חברי הפורום להצטרף אליכם עם בטא חיובית ותינוק/ת/ות מושלם/ת/ות/ים בתום תשעה חודשי המתנה.

צוקה1

New member
|הדגש|יייייייייייייישששששששש|סדגש|

לגבי הצלחות קייב:
ייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששש איזה בשורה מדהימה! הפורום הזה מבורך לאחרונה, כן ירבו! לא יאומן איזה פורום פורה זה כאילו אני בחלום, בשיכרון חושים. יפעת ושגיב(שגיב-נכון?) מזל טוב ענקי לכם. אתם רואים הנה זה הגיע גקם אליכם .זה מאוד מאוד מעודד כל ההריונות שקרו לנו לאחרונה. מסתבר שהסבלנות מנצחת. בהצלחה רבה רבה והמשך הריון תקין ומשעמם לכם (חמסה /חמסה/חמסה....) המון הצלחה לבנות שבדרך אל האושר שתיקצר לנו הדרך וגם אנחנו עם סבלנות טהרבה תיקווה בלב נגיע אל היום המיוחל הזה ושוב מזל טוב ענקי לכל אחד ואחד מכם: מלח ופילפלת,ענוגה,סביון,איוש אילנות ועכשיו יפעתוש-כן ירבו צוקה

אסתר 1000

New member
אומנם ציפיתי להפתעות אך לא מהר כל

ייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששש איזה בשורה מדהימה! הפורום הזה מבורך לאחרונה, כן ירבו! לא יאומן איזה פורום פורה זה כאילו אני בחלום, בשיכרון חושים. יפעת ושגיב(שגיב-נכון?) מזל טוב ענקי לכם. אתם רואים הנה זה הגיע גקם אליכם .זה מאוד מאוד מעודד כל ההריונות שקרו לנו לאחרונה. מסתבר שהסבלנות מנצחת. בהצלחה רבה רבה והמשך הריון תקין ומשעמם לכם (חמסה /חמסה/חמסה....) המון הצלחה לבנות שבדרך אל האושר שתיקצר לנו הדרך וגם אנחנו עם סבלנות טהרבה תיקווה בלב נגיע אל היום המיוחל הזה ושוב מזל טוב ענקי לכל אחד ואחד מכם: מלח ופילפלת,ענוגה,סביון,איוש אילנות ועכשיו יפעתוש-כן ירבו צוקה
אומנם ציפיתי להפתעות אך לא מהר כל
כך. מצטרפת לברכות ולאיחולים שהכל יעבור בשלום ובקרוב נצטרף אליכם כולנו (כעת חיה). מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סביון1

New member
סוף סוף, באמת שכבר הגיע זמנכם

לגבי הצלחות קייב:
סוף סוף, באמת שכבר הגיע זמנכם
אני כל כך שמחה, עשיתם לי את הבוקר! שיהיה בשעה טובה, ושימשיך להריון ארוך, עגול וקסום!

נטאשה

New member
וואו אפשר לנשום לרווחה, איזה יופי

לגבי הצלחות קייב:
וואו אפשר לנשום לרווחה, איזה יופי
הגיע הזמן כבר, לכם לכולנו... המון המון מזל טוב. ומאחלת לכם שיהיה באמת באמת כייף עד הסוף המתוק.

sagivkr

New member
תודה רבה לכולם! ../images/Emo51.gif

לגבי הצלחות קייב:
תודה רבה לכולם!

הלוואי שהאושר הזה יגיע בקרוב לכל אחד ואחת מכם! תודה על כל האיחולים !!! יפעת ושגיב

מצב
הנושא נעול.
למעלה