לגבי הפרק של היום.....

לגבי הפרק של היום.....

היי נו אפשר לראות שמשעמם לי אבל בכל מקרה, סתם רציתי לשאול אותכם בקשר לבעיה קטנה שהיתה בפרק על היום (צהריים): אחרי כל הקטע הזה שעמרם נכנס לראה את יונתן כביכול "מרביץ" לגלית (השקרנית!), אלכס מאמין לגלית וגם דורון. היה קטע שיונתן בא לאלכס ורצה לפטר את עמרם מהיקב...אחרי שיחה של אלכס עם דורון הוא שיכנע אותו שיוני סתם רוצה לסלק את העד (שהוא עמרם) שלומית נכנסה אחר כל ואמרה שאלכס בנוחכות יונתן שהוא צריך להכין את יונתן כי הוא יהיה יורש היקב בעתיד....אלכס אומר שהוא לא מוכן לעשות את זה כי יוני לא בשל להחליט החלטות מסוג זה. מה אלכס צריך לעשות, האם הוא צודק? האם הוא נותן לרגשות אישיים להפריע לו בעסקים? הרי ידוע שיונתן די ליצן.... אבל הוא הבן האמיתי, ואולי זה כי אלכס היה קשוח אליו כל השנים? או שזה אשמתו של יונתן..... מה אתם חושבים?! מבלבל

pompii

New member
אני אגיב(כמו תמיד...)

אז ככה, אלכס אבא דפוק שלא יודע לגדל ילדים נורמליים ילד אחד שלו יצא ליצן והשני יצא אדיש ועקשן. בטח שאלכס צריך להכין את יונתן להיות מנהל היקב ולתת לו הכל כי יונתן הוא בחור טוב אחרי הכל, פשוט הוא מרגיש מספר 2 בכל מקום, גם אח שלו לקח לו את האישה שהוא אוהב וגם אבא שלו מעדיף את אחיו עליו, אפילו שהאח מאומץ, בטח שהוא ירגיש כזה אפס... וצריך לתת לו להוכיח את עצמו ובסוף אלכס היה רואה שיונתן, אם מתנהגים אליו כמו אל בן אמיתי אז הוא יכול להיות אחלה של בנאדם ומנהל מצויין.

תודה תודה לשלומית

היחידה שענתה על הדבר הזה, שבאמת הוא מסובך... אני פשוט שאלתי את זה כי בעודי מסתכלת על הסדרה אתם יודעים שאני לא יכולה (ולא רק אני) להתערב בזה רגשית ופשוט ניסיתי לחשוב יחד עם שלומית ואלכס ויונתן כי היה שם פונפליקט ביניהם, כשראיתי שאני לא יודעת בעצמי מה הפתרון, ואנו בתור צופים יודעים הרי את כל הסודות והתתכים, זה היה קצת מעצבן..אז רציתי לראות מה אתם תגידו... מסובך בהחלט..והעניין שזה רק סדרה ולא צריךף לשבור את הראש, וזה לא מה שאני עושה, אלה רק שואלת אותכם כי מעניין לי לדעת פשוט מה אתם תגידו ו...נו משעמם פה ממילא... אז שלומית, את צודקת במאה אחוז, אבל היי, יונתן טמבל כזה שלא ממש יש לו נסיון בעסקים, אז כל העסק עלול להתמוטט עם הוא היה נכנס ומנהל את היקב לא?

עדי18

New member
אגב מישהו ראה את הפרק של היום?

אז בכל מקרה נכון היה את הקטע שדורון ורונה נפגשו בבית קפה ואז רונה בכתה כזה? אז מה שמוזר/מצחיק שפתאום out of nowhere מופיעה שלומית ושואלת אם היא רוצה ממחטה..כאילו, איך זה שהיא הופיעה פתאום?! זה היה קטע מוזר/מצחיק...חח, כאילו איך היא ידעה לבוא פתאום?

pompii

New member
כן זה דיי מטומטם...

אבל זוהי הטלנובלה... וגם דורון לא ראה אותה, היא הרי עמדה שם כמה שניות.... ולניבה- אני תמיד אוהבת לענות על שאלות כאלה, בכלל להגיד את דעתי

MrJacKasS

New member
גלית הבת זונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל כוסית לא קטנה!! אבל הכי כוסית זאת ספיררררר !!!

למעלה