לגבי הפלאש

• פותח הנושא Ivgi
  • פורסם בתאריך

Ivgi

New member
לגבי הפלאש

שלום, אני ביקשתי המלצה לפלש לפוג'י s602, והמליצו לי על דגמי סנפאק. קודם כל, איך מאייתים את זה באנגלית? ואיפה ניתן לרכוש אותם בארץ ובאינטרנט, באם יש. עוד שאלה: לדוגמה ראיתי פלאש של חברה לא מוכרת, אך הוא נראה לי מספיק חזק, ואפשר לכוון אותו לגובה ולצדדים, אז האם הוא יהיה טוב כמו הסנפאק? או שיש בדגמי סנפאק תכונות שאין בפלאש סטנדרטי? עוד משהו: באחד החנויות ראיתי פלאש פשוט, ושאלתי איך מתפעלים אותו ככה שלא יווצרו עיניים אדומות, והמוכר ענה שהציפוי של הפלאש מפזר את האור. האם זה מספיק? האם בדגמי סנפאק יש אפשרויות לכיוון עוצמת הפלאש, אפשרות נגד עיניים אדומות, ואפשרויות אחרות? תודה

idohal

New member
SUNPK. במצלמות דיגיטליות מיוחד

כדאי לבדוק טוב לפני שקונים האם המבזק מתאים למצלמה. לא הייתי קונה משהו אנונימי נזק כנראה לא ייגרם אבל לא יהיה סינכרון עם המצלמה.

SUNPAK 383 למשל.בכל חנות אינטרנט

למשל Adorama או B&H . לא לקנות משהו לא מוכר - ואם כן - צריך לבדוק את מתח היציאה שלא יחרוג. מהפירמות המוכרות והפלאשים של היום - אין בעייה כזו. צריך שיהיו עליו כיוונים ידניים - כמו שינוי צמצם או רגישות - כי המצלמה כאמור לא תומכת ולא מכוונת והפלאש 'יורה' אוטומטית במלוא העוצמה - אם לא יהיו בו פונקציות אלו - לא שזה רע אבל צריך לדעת איך מסתדרים עם זה - ולא תמיד מתאים. בארץ מוכרים את דגמי TINTRON המגושמים - צריך לבדוק את מתח היציאה מהם - אבל מחירם מופקע בדרך כלל - ועל פלאש ששווה 300 ש"ח גג דורשים אפילו 800 (!).יש לו GN נמוך - אבל לדיגיטליות גם לא צריך את הכי חזק - בגלל הרגישות הגדולה יותר לאור של החיישן.דווקא בפלאשים החלשים יותר יש תוצאות טובות יותר - לעומת אלו שבפילם.

למעלה