לגבי הפייסבוק

לגבי הפייסבוק

ראיתי ב6 את המקרה שרץ בסטטוסים מצייצים על בחור שהתכתב עם ילדה בת 12 והאבא פירסם את זה ועצרו אותו!
אכן בחור מפגר שלא שם לב כשאומרים לך 12 זה לברוח ולא להזמין אותה לשיעורי פיתוח קול.
הקטע שהוא חבר עם האבא ,והאבא שולט על הסיסמאות ובקשות לאישור ראבק תראו מה נגרם עקב כך!!

חברים פייסבוק זה בולישט הרוב שם בפרסומות לעסק ובחיזוק ביטחון עצמי נמוך ואנשי יחסי ציבור ושיווק!
צריך להגדיר מהו המושג חבר בכדי להבין את המשמעות!

אז ככה כל עוד לא ראיתם את החבר לא חשתם שמעתם ביררתם וכו קחו את הכל בערבון מוגבל!
אני צימצמתי את הרשימה לחברים קרובים ולמי שראה אותי וכו ,ואם יצא לי סטוץ מעדיף שהיא לא תהיי מרשימת החברים!
מדיה אשלייתית מה שנקרא ,השתמשתי במדיה הזאת לבדוק על הצד השני שאני הולך להכיר רומנטית ובעבודה יחדיו.

כמו במציאות גם שם יש סכנות כי לא מכירים את האדם הוירטואלי ואז יש פערים ודנים אותך על פי סטטוס ולא מכירים את התפישות עולם שלך ולך תקליד את התפישות עולם שלך לצד השני!

זה כמו המקרה הזה

של הבחור שהוסיף מישהי למקושרים שלו ב-LinkedIn כי הוא חשב שהיא המנכ"לית של יאהו בארה"ב, אבל בסוף הסתבר שזה תינוק ממאלזיה בן 4 חודשים שהוא סמנכ"ל כספים במפעל מוצצים בשרון.

בקיצור, הסבא של התינוק המאלזי פרסם את זה באינסטגרם, אבל דקה אחרי, הוא הבין שהוא בעצם בטוויטר ולא באינסטגרם. א-קיצער, עוד לפני שהוא הספיק לעשות לוג-אאוט, הדודה של הטוויטר צייצה על זה בפינטרסט, עם תמונה של אותו סבא.

אבל מה, יצא שהתמונה של הסבא היתה מהתקופה שהוא היה עדיין סבתא, כלומר, אותה הגברת בשינוי המין מה שנקרא, ולפי חוק הפוטושופ שחוקק לא מזמן, התינוק המאלזי יכול לתבוע את הדודה של טוויטר והיא יכולה ללכת לכלא לעד שמונים מאסרי עולם מצטברים.

אלא שכדי לתבוע, התינוק חייב להיות בגיר, אז כרגע הדודה במעצר בית עד 2022 והסבא של התינוק, כלומר הסבתא לשעבר מה שנקרא, התחיל לרצות עונש מוות עם עבודות פרך.

צחקתי בקול רם, מה שנקרא!

אני אמנם קירח

אבל עוד לא דבק בי הכינוי אורי קרחת, אז כנראה שאני לא מי שאת מתכוונת אליו.

חשבתי

שזיהיתי סגנון מוכר ממקום אחר.
וזה שם שהוא נתן לעצמו, אותו אורי קרחת שהוא לא אתה.

צרוף מקרים מוזר :)

אותו שם, אותה קרחת (טוב, אולי לא ממש אותה, אבל קרחת),
אותו סגנון, עד כמה שזכור לי ממנו, אני חושבת שפחות או יותר
אותו גיל, וגם התמונה מאוד דומה (למרות שאתה צריך לעדכן אותה,
יש לך שם עוד כמה שערות :))

נעים מאוד גם לי

נכון. למרות שמספר השערות בתמונת הפרופיל שלי

הוא המספר של אלה שנשארו לי על הראש בפועל.

אבל על ראש שלי הן מגולחות, אז אני באמת צריך לעדכן את התמונה.

לא יודעת מה יותר מזעזע בסיפור הנ"ל,

הפדופיליות או הטיפשות.
נראה לי ששתיהן באותה מידה, עם עדיפות קלה לשניה.

למעלה