לגבי הסרטים...

The Flash

New member
לגבי הסרטים...

מישו יכול להגיד לי לאיזה פרקים כל פרק מקביל ככה שאני לא אראה סרטים שיספיילקו לי את המשך הסדרה(נ"ב הגעתי עד פרק 151 - what is the tourament) תודה מראש...

Piccolo

New member
יש כאלה שיקבלו את הדעה הזו..

ויש כאלה שלא... אבל לדעתי -
סרט ראשון - לפני הסידרה סרט שני - בערך בזמן של הקרב של הסיאנים סרט שלישי - אחרי הקרב של הסיאנים סרט רביעי - לפני פרק 95 (או 80 לפי האנגלית) סרט חמישי - אחרי הסאגה של נאמק. סרט שישי - מיד אחרי החמישי סרט שביעי - אחרי שפוגשים את האנדרואידים סרט שמיני - לקראת סוף הסאגה של סל סרט תשיעי - מיד לאחר הסאגה של סל סרט עשירי - בערך כמה פרקים אחרי שפוגשים את גוטן.. בערך כמה פרקים אחרי שגוהן מלמד את וידל וגוטן איך לעוף וכל זה. סרט 11 - קצת אחרי הסרט העשירי.. אפשר גם מייד אחרי... סרט 12 - אחרי הקטע של בו השמן.. ממש כשהוא משתנה סרט 13 - בסוף או לקראת הסוף של זי.. את הספיישל של בארדוק צריך לראות בערך מתי שרואים את הצורה האחרונה של פריזה והספיישל של טראנקס ממש לפני הפרק הראשון שטראנקס מגיע. לפני בערך שנתיים שאלתי מישהו את השאלה הזו גם.. והוא נתן לי את הרשימה הזו (לפי המיספור ביפנית,כמובן): Movie 1 : Episode 5 Movie 2 : Episode 25 Movie 3 : Episoe 25 Movie 4 : Episode 94 Movie 5 : Episode 105 Movie 6 : Episode 131 Movie 7 : Episode 139 Movie 8 : Episode 165 Movie 9 : Episode 191 Movie 10 : Episode 210 Movie 11 : Episode 238 Movie 12 : Episode 245 Movie 13 : Episode 287

למעלה