לגבי הסקר..

לגבי הסקר..

נכנסתי כדי למלא אותו, וחשכו עיניי... מה זאת אומרת שאני צריכה לבחור בין "ווסטרן" ל"טיולים"? ווסטרן זה הסגנון בו אני רוכבת, וטיולים זה חלק בלתי נפרד מהרכיבה שלי. אי אפשר לשים את השניים זה מול זה, הם לא נכנסים תחת אותה כותרת. וזה נכון גם לגבי אינגליש וטיולים, לא?

taz512

New member
בקשר לסקר

מה שהוא אומר בעצם שזה לא קשור לאוכף. טיולים זה אנשים שמטיילים בלבד והם לא רואים קשר לאוכף שהם יושביים אליו. ווסטרן אנשים שזה הסגנון שלהם גם מאמנים בווסטרן ובכלל יותר קשורים לווסטרן. ואתו דבר בנוגע לאינגליש. בקיצור טיולים זאת אומרת שהרכיבה שלך היא טיולים נטו. טאז השד המסביר

אבל..

אני לא יכולה לבחור בין השניים. הרכיבה שלי היא טיולים, ועבודת ווסטרן. גם וגם. ברור שכשאני מטיילת אין קשר לאוכף שאני יושבת עליו וכמה מהר הסוס שאני רוכבת עליו עושה ספין, וכשאני עובדת עם סוס על אלמנטים בווסטרן זה לא משנה אם הוא מפחד לעבור תעלת מים או כביש. מן הסתם אין דבר כזה "טיולי ווסטרן" או "טיולי אינגליש". ההבדל הוא שבד"כ בנאדם מתעסק או באינגליש או בווסטרן ובין השניים אפשר לסווג, אבל טיולים זה נלווה לשניהם ואם ההגדרה היא "טיולים נטו" אז אני לא יכולה לענות על הסקר.

taz512

New member
בואי אני אעזור לך

את רוכבת ווסטרן. רוכבי טיולים זה אנשים כדוגמת אבו דני שרק מטיילים עם לא עוסקים בעבודת ווסטרן. למשל ספינים וכו´. אז את לא רוכבת טיולים את רוכבת ווסטרן שיוצאת לטיולים. אז את יכולה לענות ולומר שאת רוכבת ווסטרן. (כמו שצריך) טאז השד והעזרה

K A R I N

New member
דעתי בעניין הסקר

אנרכיסטית צודקת, אי אפשר להפריד בין סגנון רכיבה מסויים לטולים. אני רוכבת בסגנון אינגליש, ולא אחליף אותו אף פעם, לעומת זאת הצבעתי בסקר בקטגוריית הטיולים כיוון שכמה שאני אוהבת את האינגליש, הסגנון המאוד מחושב אני בדרך כלל אעדיף טיול חופשי, רק לרכב עם הרוח... אולי זה יותר נוגע לרוכבי האינגליש כיוון שאנו רוכבים בצורה מאוד מחושבת וקפדנית, וטיול זו דרך להשתחרר, לעומת זאת רוכבי הווסטרן רוכבים סגנון הרבה יותר חופשי ומשוחרר, כך שטיול עבורם זה לא שינוי קיצוני. אוהבת, קארין

אבו-דני

New member
סקר ----עידכון

--- סקר תמים לכאורה יצר כאן בעיה זוטא..אזי מה לא עושים למנוע חיכוכים פשוט נעדכן את הסקר ונעשה אותו בין אינגליש לווסטרן יש מתנגדים?...הסקר עוזר לי ללמוד אילו מומחים אורחים כדאי להביא על מנת לתת למספר הגולשים תשובות בעניינים מציקים

E l i a n

New member
לי יש התנגדות קלה, אבנר.

אני אוהבת את שניהם..
אני אוהבת לרכב ווסטרן, ובאותה מידה, לראות אנשים רוכבים אינגליש.. לדעתי, אין אפשרות להחליט נחרצות (חוץ מטאז, שאנחנו יודעים מה דעתו..
) איזה סוג הוא יותר..מה? יפה? טוב? נוח? זה מאוד אישי לכל אחד.. ההחלטה בידיך. לי יש התנגדות קלה. בידידות, אליאן דבש.

shai00

New member
לפי דעתי.....

אינגליש יותר יפה מווסטרן כי הוא מכובד אבל יותר כיף לרכב ווסטרן. אבל אישית אני יותר אוהבת לרכב אינגליש ואין לי הסבר לזה (אני גם אוהבת להתלבש עם המכנסיים המגפיים או הצ´אפס וללבוש את הכפפות (החדשות) שלי) אז אל תתייחסי ליופי תתייחסי לאופי.... שי

למעלה