לגבי הסקר...

לירונדה

New member
לגבי הסקר...

כל מי שבחר בבריאן....למה הוא הדמות האהובה עליכם? אני סקרנית לדעת...

lolly1

New member
את שואלת למה?!

את ראית את הפרק????????? ואת שואלת למה????? הוא דמות מדהימה! לא רק מניאק..בשבילך הוא מניאק..בשבילי הוא רגיש ומתוק.. וזה לא רק בגלל שהוא חתיך..יש לו דמות מאוד מתוסבכת...אין מחויבות אין התנצלויות..הוא השתנה מהעונה שעברה הוא כבר לא אותו מניאק..

לירונדה

New member
הוא לא אותו...

מניאק, אבל הוא עדיין מניאק. הוא הדמות הכי חלשה לדעתי מבין כל הדמויות....ממש לא חזק כמו שהוא עושה את עצמו. הוא לא יודע להתמודד עם שום דבר

סילביא

New member
את צודקת

הוא באמת הדמות הכי חלשה , בגלל זה הוא עותף את עצמו באדישות, כדי לא להפגע .. אבל אל תגידי את זה כאן כי יסקלו אותך באבנים. הדמות הכי חזקה בתכנית הוא אמט. הוא הכי בטוח בעצמו ובמה שהוא רוצה והכי שלם עם עצמו.

סילביא

New member
גם לי

זה ממש לא ברור אבל ככה זה ......מסתבר שרוב חברי הפורום מעדיפים מסיבה לא ברורה כלשהי את בראיין. אני אישית מעדיפה את ג´סטין ואם לא הוא אז אמט

אני אוהבת את בריאן...

כי גם אם הוא המניאק הכי גדול שיכול להיות, שצריך, הוא יכול להיות גם הכי חמוד בעולם. למשל, שארגן את החתונה, או שהזמין את ג´סטין לטוס איתו... אני אוהבת אותו כי הוא גם ציני ומניאק, וגם חמוד ואוהב(גם אם הוא לא מראה את זה ולא יכול להגיד את זה במילים, אלא רק במעשים....) ואמט באמת מתוק, אבל הוא לא הסגנון שלי בכלל!

lolly1

New member
הוא

לא כזה מניאק! הוא פשוט לא רוצה להיפגע..אז הוא פותח את עצמו לגסטין ולמייקל וללינדזי..וזהו.. אבל לפחות משהו...הוא לא רוצה להיפגע כמו שהוא אומר על הסטרייטים..זוכרים את הנאום?..... תחשבו על זה..חוץ מבריאן המניאק..תסתכלו יותר על האופי הפנימי של הדמות ולא הוא דופק כל דבר שזז.... lolly

lolly1

New member
לדעתי הוא כן..

לא בוכה לידו או משהו..אבל קחי התנהגות בהשוואה.. נגיד בהשוואה לטד..איך הוא מתנהג אל גסטין.. תשווי את זה ליחס של פרקים 1,2..

אני אוהבת את מה שהוא אומר לטד....

הוא תמיד יורד עליו... הוא מתנהג יפה אל ג´סטין, אבל הוא לא מראה את הרגשות לג´סטין, או מראה שכואב לו, כמו שהוא עושה ליד מייקל(לדוגמה שאבא שלו מת)או ליד לינדזי(אין לי דוגמה)...

lolly1

New member
שאלה:

אתם חושבים שאם המקרה של גסטין היה קורה למייקל בריאן היה בוכה ככה ליד גסטין? (איזה שאלה טובה....חח)

שניש

New member
הפרק בראין היה מ-ד-ה-י-ם!!!

מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,ממדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים,מדהים!!! ואל תגידו שלא!!!!!!!!! (אפילו חברה שלי שאובת את ג´סטין הודתה שהפרק בראין היה מדהים!) שניש

לירונדה

New member
גם לפני...

ג´סטין ולינדזי הוא לא פותח כלום מותק! שמעת אותו מתישהו אומר לג´סטין שהוא אוהב אותו???

לפני לינדזי הוא יותר פתוח...

מאשר שהוא אל ג´סטין ושאלתי ואני שואלת עוד פעם: בסצינה שג´סטין מודיע לבריאן שהוא לא מצטרף אליו לנסיעה, ג´סטין אומר לו: "אולי יום אחד אתה ואני" או משהו בסגנון. מה בריאן עונה לו?

למעלה