לגבי "הסוד"...

ziv006

New member
לגבי "הסוד"...

שלום לכולם, אני בן 19,הייתי בקשר זוגי שנמשך כשנתיים וחצי והסתיים לאחרונה,פרידה שבאה מן הצד השני,אני מרגיש שאני נמצא בתקופה לא קלה בחיים בעקבות הפרידה. לאחרונה גם התחלתי לקרוא את "הסוד" ויש כמה דברים שאינם ברורים לי ואשמח אם תוכלו לעזור לי.. אם ברצוני לחזור אל חברתי למרות התנגדותה הגורפת,עליי לחשוב שכך זה יקרה,לדמיין את זה קורה?..או שפשוט לשחרר מזה? איך בדיוק "הסוד" פועל?עליי לחשוב על דברים טובים,ולהאמין שהם אכן יקרו?ואם לא כך הדבר? איך עליי להסיט מחשבות שליליות למחשבות חיוביות,?זוהי מלחמה בלתי פוסקת שורשת מאמץ אדיר.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

היי זיו

ברוך הבא לפורום! אני אישית נגד חזרה לקשר שהסתיים לו... במקום לבקש חזרה אליה, תבקש מישהי שהיית רוצה כבת-זוג לחיים! כמו שהמון פעמים כבר אמרו פה, לכל בן-אדם יש את הדרך שלו, החשיבה שלו, והמסלול חיים שעליו הוא פועל. כנראה שהמסלולים שלכם לא נפגשים באותה הדרך, אז עזוב...לא שווה לרדוף בכלל... תזמן לעצמך אהבה/בת-זוג עם כל הפרטים שאתה יכול להעלות בדמיון, ותעשה זאת דקות ספורום לפני שאתה נרדם! תשא תפילה, היא תענה! בהצלחה, ויום מקסים לכולם!

ע ו פ ר ה

New member
זיו ברוך הבא.

מסכימה עם מה שגיא כתב לך. לפי הסוד אנחנו יכולים לזמן לנו זוגיות, אבל לא יכולים להחליט עם מי. וחוץ מזה, אני חושבת שבהחלט מגיעה לך זוגיות עם מישהי שתאהב אותך ושרוצה אותך בדיוק כמו שאתה רוצה אותה. הסוד אולי יוכל לעזור לך כרגע בכך שתחפש ותמצא מחשבות טובות ובונות. להבין שישנם שעורים בחיים וכרגע אתה נמצא באחד כזה. במקומות הקשים האלה, אפשר ללמוד הרבה על הכוחות ותעצומות הנפש שלנו, וזה מה שאני מציעה לך לעשות. באהבה עופרה

בחור יקר

ראשית, זמן לחייך אהבה שתמלא אותך בשמחה, ומי יודע, אולי בת-זוגך לשעבר תגיע שוב, ואולי תגיע אהבה חדשה, שתגרום לך לאושר ענק. שנית, אכן קשה לשחרר מחשבות שליליות. יש להן תכונה מיוחדת "להדבק" בנו. אני מציעה לך תרגיל פשוט. כל פעם שמחשבה מגיעה אליך תנסה להתמקד בגוף הפיסי שלך, ולחוש היכן היא "פועמת" בך - אולי אתה חש כיווץ בבטן, אולי קוצים בכפות הידיים... תעביר את ההתמקדות לגוף. ברגע שתזהה את המקום, נשום אליו, והעבר לו מסרים חיוביים. אני מאמינה, שלאט לאט המחשבות שלך ישתנו. וחוץ מזה, אמור לעצמך כל הזמן דברים חיוביים. תציף את עצמך במחמאות. אפילו אם אתה לא מאמין. זה עוזר מאוד. בהצלחה

ziv006

New member
תודה לכולם..

אנסה להשתמש בעצות ובחיזוקים שלכם..תודה לכולם.

למעלה