לגבי הסדרה הזא...

arielhay

New member
לגבי הסדרה הזא...

ראיתי רק לאחרונה 4 או 5 פרקים של הסדרה הזאת וחוץ מזה שהיא יוצרת דרמה בצורה ממש גרועה (אפשר באותה מידה להחליף את הדמויות שם ברובוטים) היא נראית לי דומה בצורה קצת מחשידה לסדרה "הבית הלבן" ששודרה בערוץ 3 פעם והיום בערוץ 2. אפילו נעימת הפתיחה מאוד מאוד דומה לזו של ה"בית הלבן". ועל הסדרה עצמה אין הרבה מה לומר חוץ מזה שמי שיצר אותה עשה עבודה מאוד גרועה. איפה קצת משחק אמיתי? קצת רגשות? טיפה של התנהגות אנושית אין שם. זה מדהים איך במכוון יצרו משהו כל כך מלאכותי ומכאני שבו כל משפט הוא אמירה חותכת שאמורה איכשהו למצות דיאלוג של חצי שעה. ואני יודע שזה קורה בהשראה של היוצר כי שחקנים כמו ליאור אשכנזי ואיילת זורר מסוגלים למשחק נפלא פי 100 ממה שמוצג בסדרה הזאת. הדבר היחיד שמנחם הוא שלפחות התסריט קצת מעניין אבל זה לא יוכל לפצות לאורך זמן על הכשלים של ה"חמ"ל" הזה.

../images/Emo121.gifואתה מצפה שיסכימו איתך פה?

עם כל הכבוד אנחנו נימצאים בפורום הזה כי אנחנו אוהבים את הסידרה. אני לא אומר שאין לך זכות להביע את דעתך אבל אל תצפה שיסכימו איתך.. על טעם וריח אין מה להתווכח. יום נעים

willo1

New member
אולי מספיק??!

טוב בסדר הבנו. יש אנשים ובינהם אתה שלא אוהבים את הסדרה. אנחנו כן. ואין לך/לכם מה לעשות נגד זה. אני גם לא רואה את ההגיון לכתוב הודעות נאצה לסדרה בפורום שלה, כאילו מה? אתה לא מצפה שנסכים איתך *סמיילי במבט תוכחה*

מילי17

New member
../images/Emo45.gif

ושבוע טוב לכם אנשים יפים

willo1

New member
כן.. גם אני תהיתי

מה הייתה הבעיה.. כי אני לא רואה אחת כזאת

מילי17

New member
חחחחחח מעולה =]

את קולטת שעוד פאקינג 2 פרקים? בלאט! אני רוצה עוד עונה מיד!

willo1

New member
קולטת קולטת

קלטתי את זה אתמול... בעעעע לא 'צה! לא 'צה! אני בעד להפגין מול ביתו של יאיר היקר (ככה אולי נזכה גם לראות את אשתו המקסימה, יש לי כמה מילים להגיד לה)

duduamar

New member
אתן בטוחות שלא תעשו לה כלום??

בטח תשמחו להעיף אותה מהדרך ושיאיר יהיה רווק...

willo1

New member
מממממ

עכשיו כשאתה אומר את זה..*סמיילי זומם* מה את אומרת מילי? הולכים על זה?

למעלה