לגבי המראה שלו

לגבי המראה שלו

שמתם לב כמה השיניים שלו ישרות?! זה פשוט מדהים כי ראיתי תמונה כשהוא היה ילד והם היו דיי עקומות יש מצב שהיה לו גשר? ועוד משהו איך הוא כזה גבוה כשההורים שלו כאלה נמוכים :\ מוזר...

היי

חחח נכון זה מגוחך שהוריו נמוכים מאוד והוא גבוה..הגנים שלו מאוד מאוד טובים והילד שלו יכול היה להיות מאוד חתיך כמוהו.. אבל אני דווקא מכירה אנשים שההורים שלהם נמוכים והם מאוד גבוהים.. זה מצחיק.. לגבי השיניים.......כן עכשיו שמתי לב שממש השיניים שלו ישרות.........היו טיפולי יישור שיניים אז? מעניין......גם אם לא היה טיפול כזה בטוח עם הכסף שלו איכשהו סידרו לו את השיניים שבת שלום

Kelin

New member
מעניין אף פעם לא חשבתי על זה

מייק ואחיו באמת גבוהים יותר מהוריהם...ובקשר לשיניים זה קורה להרבה , בהתחלה השיניים עקומות ואחר כך מסתדרות ומתיישרות...לא משנה מייק מושלם בכל תמונה שלו שימו לב

ניצן ר

New member
הסברים פשוטים

לגבי השיניים: בשבוע שעבר בדיוק הייתי עם הבן שלי אצל רופאת שיניים לילדים כי אני דואגת שהשיניים צומחות לו עקום (הוא בן 7). הרופאה אמרה לי שאכן כעת השיניים עקומות קצת אבל במשך הזמן כששאר השיניים יצמחו יכול להיות שזה יסתדר. אולי ככה היה גם אצל מייק. לגבי הגובה, זה לא כל כך מפתיע. ההורים שלו באו ממקום שבו לא היה אוכל מזין בשפע ולכן הם לא מיצאו את פוטנציאל הגובה שלהם. וגם את זה אני יודעת כי אני גבוהה יחסית (172 ס"מ) וההורים שלי, שגדלו כאן בתקופת הצנע, לא גבוהים (אמא שלי בערך 160 ס"מ ואבא שלי 165 ס"מ). בקיצור, ההסברים לדברים שציינת יכולים להיות פשוטים ביותר.

ברור...כל מה שאמרת לקחתי בחשבון מההתחלה אבל..

בכל זאת מייק פשוט,מוזר...

annie11

New member
hello mikes fan annie here

hello love this photo of mike with his mum and dad.. .dont thy look happy?. if mikes father had not died, do you think mike would have still left your country to go singing?. you cant help thinking what would have been.. sometimes you start thinking. mybe if he had stayed at home he would have got married and had children?. then we would not have ever meet. fate? maybe. . i shall have to work on my next story for you, love annie.xx

M i k e s F a n

New member
in some step in his life ..

mike sure have become married.. i think, if mike's father has been still alived, mike still would try his luck in europe.. I surely know that his father was very important to him, he want him to se his sucsses

למעלה