לגבי המפגש....

POOH*

New member
לגבי המפגש....

אז ככה: קודם כל עדו לא החלטנו על שעה... נראה לי שאזור 18:00-18:30 יהיה אחלה... לא מוקדם מדי ולא מאוחר מדי... כל מיש עוד לא קיבלה מסר עם תאריך והוראות הגעה שתשלח לי בבקשה מסר ואני אשלח... חוץ מזה צריך להחליט לאיזה כיוון של אוכל הולכים ומה מכינים/ קונים... ועוד משהו... החדר שלנו לא גדול... כדי שכולם יכנסו בו נצטרך לשבת על השטיח ועל כריות ופופים מקווהש זה בסדר מצידכם... יש ספה אחת וכסא מחשב אחד למי שקשה לה לשבת על הרצפה [הריוניות וכו´..] מקווה לראות את כולכם... POOH

Hadar p

New member
אשמח לעזור בכל מה שצריך! נראה לי

שעדיף בקטע של פשטידות וסלטים חלבי..... אבל לא הכל על בסיב של גבינות.... ואגב אני אצטרך כנראה טרמפ מאיזור ראשל"צ או ת"א

אני מגיעה מיבנה

ישר מהעבודה, אז אני בטח אגיע באזור 19.00 (זה עלול להיות שעתיים נסיעה). כמובן- כל זה בתנאי שלא יהיה בלת"מ מהעבודה. אני יכולה להביא שתייה וכלים חד פעמיים (בגלל שאני באה מהעבודה). וכל מי שצריכה טרמפ מיבנה או ת"א וחזרה לרכבת צפון (ארלוזרוב) ת"א שרק תגיד, אני אשמח לא לנהוג לבד.

Hadar p

New member
אז אולי נועה נאכל להפגש באיזור בית

עובד? או שאולי אני אחזור איתך.... אפשר?

gmgy

New member
מה שתרצו

מתרמוס קפה ועד פשטידה. מבראוניס מעולים ועד עוגיות חמאה ושקדים. מדיאט קולה ועד דיאט סנאפל.

דפי26

New member
אני אשמח לנסוע איתכן מתל אביב

ואז נוכל לנתח את הבעיות של גיא של נועה הפחד מנישואין והדיאטיקנית של הדר

POOH*

New member
ועוד משהו....

אני אשמח לדעת אפילו למסרים כמה בנות מגיעות ברכבת.. כדי שנדע אם להזמין אוטו גדול או שקטן יספיק... וגם אשמח אם תתיחסו לצורת הישיבה שכתבתי: * החדר שלנו לא גדול... כדי שכולם יכנסו בו נצטרך לשבת על השטיח ועל כריות ופופים מקווהש זה בסדר מצידכם... יש ספה אחת וכסא מחשב אחד למי שקשה לה לשבת על הרצפה* כי אם זה לא טוב או לא מוצא חן בעיני רוב הבנות ננסה לחשוב על פיתרון אחר.... POOH

POOH*

New member
מקפיצה כדי שתגיבו....

נופר30

New member
אם אני מגיעה אין לי בעיה

לשבת על פוף מקסימום נשחק משוך בגזר כדי להקים אותי

שמופית

New member
אני עדיין לא בטוחה לגבי הגעה....

נראה לי שאם אני אגיע, זה יהיה ברכב כי אין לי כוח להיסחב ברכבת אבל מאחר והרכב שלנו אצל תמיר בביקעה, אני אדע רק שבוע הבא אם אני יכולה לקחת לאמא שלי את האוטו... אין לי בעיה לשבת על פוף, נשמע לי דווקא נוח למדי

דפי26

New member
לגביי.....

אני אשמח לבוא בטרמפ או עם מישהו ברכבת.אני לא אדע עד איזה יום קודם שנקבע עם אנשים.אני מגיעה מהעבודה ולא מצטיינת בבישול אז כל דבר שניתן לרוכשו בכסף אשמח להביא. אין לי בעיה עם פופים.אישית מעדיפה כסא (אלא אם ההריוניות ירצו)

ayush

New member
כנ"ל... אשמח לקבל טרמפ, כי סביר

להניח שלא אוכל להגיע ברכב. אם לא אז אשמח להגיע ברכבת... אבל אז איך חוזרים ??? ולגבי להביא - כל דבר שאפשר לקנות... אתן באמת לא רוצות לטעום משהו שאני אכין.... מבטיחה !

POOH*

New member
ומי שתגיע ברכבת...

אנחנו נאסוף מהתחנה וכמובן גם נחזיר לשם.... POOH

אני מקווה בתנאי שאמצא מחליף

לשיעורי הספינינג שלי באותו ערב (נראה לי שלא תהיה בעיה). כנראה אגנוב לבעלולי את הרכב אז אם מישהי תרצה להצטרף ליציאה מאיזור השרון שתשלח אלי מסר. הפופים זה ממש מצויין! אוכל לא ממש עניין עקרוני כי אני באה יותר במטרה לפגוש אתכן! אבל אשמח להביא מה שתגידו! (לא מבטיחה לעשות כי אני נורא נורא עסוקה אז אולי אאלץ לקנות). מקווה לראות שם את כווווווווולןןןן!

danonit

New member
נראה לי שאני אבוא ../images/Emo13.gif

אבל בטח באיחור כי 18:00 מוקדם לי מאוד וזה רחוק... פופים - אין לי בעיה, כנ"ל שטיחים
בכיף יכולה לאסוף מישהי מהדרך. יכולה להביא מה שתגידו - יהיה לי קצת קשה לבשל - עבודה אבל לחם מהאופה לחם יכול להיות רעיון, או כל דבר שאפשר לקנות (שתיה, חטיפים וכו´) סקרנית גבי מי באה לבד ומי באה ביחד

גלי ב

New member
אני מקווה מאד שאוכל להגיע..

אלא אם כן יהיה בלת"מ של העבודה ברגע האחרון... תחזיקו אצבעות בשבילי שלא...

למעלה