לגבי הטיול מחר

-רוני-

New member
לגבי הטיול מחר

אז היות ונחל תבור סגור ומסוכן נערוך שינוי במסלול ונסע לרמת מנשה אורך המסלול: 36-40 ק"מ בשטח זמן משוער: 6-8 שעות תלוי בעוגות של מתי ובג´חנון של אביבה דרגת קושי: בדרך כלל הוא קל עד בינוני אך עם כל הגשמים אני מניח שיהיה בנוני + עד קשה- בנסיעה בתוך המיים בנחל תנינים (שמעון תביא את המצופים) לגבי מפגשים לבאים מהמרכז שמונה -שמונה ורבע צומת גלילות לתיאום עם אבי056-660682 לצפוניים בשעה תשע-תשע ורבע מול גן שמואל עם הפניים לואדי ערה (ליד גרנות) לתיאום רוני 050-736808 מצורפת מפה של המסלול

-רוני-

New member
חזרנו עכשיו, רטובים עיפים אך מרוצים

תמונות יותר מאוחר

-רוני-

New member
מסלול שהתחיל ביום חורף קר

נגמר ביום אביבי נהדר, בעיקרון המסלול היה אמור להיות בינוני עד קל אבל בא הגשם של הימים האחרונים ושינה את כללי המשחק החלקות על הבוץ גלגלים לכיוון אחד והרכב נוסע לצד השני רכים שנבלמו על קצה המצוק חילוצים (גם לחברה לא שלנו) היו דבר רגיל עד שפפרוני לא ניתק רצועות כלל, שלא לדבר על הבלרינות שרקדו על הבוץ ללא התחשבות בכיוון ההגה, צר לי שאין יותר תמונות הסוללה במסרטה נגמרה אבל זה מה יש בכל מצב הינו תשעה רכבים ויחסית למזג האוויר היתי בטוח שנהיה פחות אז מי כן בא אבי-טרופר אני-איפון מתי-קאיה (חתן יום ההולדת עד מאה ועשרים) יהודה ואביבה-לנדקרוז שמעון-טארנו רוני השני- טארנו ארוך רוני פפרוני-טארנו שרונה וירון-ויטארה אריאלה ובעלה-טארנו

-רוני-

New member
בירידה הראשונה

אבי מחליק לסכין, אין קשר בין הגלגלים להגה הרכבים נסעו לאן שהם רצו ומתי שהם רצו הנהגים היו מיותרים

-רוני-

New member
גם הבלרינה נתנה ריקוד

ביחוד בגבעת הרקפות אבל זה החימום

-רוני-

New member
טוב ניגמר המצבר

אחרי טעינה צלמתי את האיסוזו כך שאפשר לשער מה עבר עלינו היום, אבל כולם בריאים ושלמים וראינו שאפשר להתחיל טיול בגשם ולסימו בכייף להיתראות בטיול הבא רוני

-רוני-

New member
רוני סליחה יו איזה פדיחה

אבל תראה אין טראנו ארוך, היתי בכיוון הנכון

pacoo

New member
רוני -- עוד פעם סמים ???

לי יש טראנו ארוך וכנל לפפרוני טראנו ארוך לא הבנתי מדוע אתה רושם לי ופפרוני - טראנו ולבחור עם הטרופר רשמת טראנו ארוך ?? אני אמליץ לך על המוסד לגמילה מיסמים קשים שאני נייתי בו
שבוע טוב שמעון

Suli

New member
רוני כשאתה רושם אבי טרופר

אל תשכח להוסיף חבר של כבוד , את הנווט של הטרופר את אילון . אני חושב שהכבוד מגיע לו על העבודה היפה שעשה בשטח במהלך היום אבי אבא של אילון

pacoo

New member
באמת היה עשר !!! ../images/Emo13.gif אפילו 12 ....!

תודה לאבי ואילון על ההובלה המרשימה בשבילי הטבע הבוצי !!! היה פשוט נהדר ..... החוויה של הבוץ פשוט לא תאמן עד כמה היא מרתקת אין לי מושג מה אני אעשה בקיץ ???? כולם היו עשר וראיתם שהטיול הופך למעניין יותר כאשר לכולם יש מכשירי קשר ברכב !!! אני כבר מחכה לטיול הבא .....
מיייאווו ...... חתולה.....
ביי שמעון

גיא ג 4x4

New member
היי רוני

היי רוני שמעתי אותך בקשר בבוקר (רוני מתפוז) קראתי לך אתה היית בגרנות אני דיברתי איתך מאזור כפר יונה לפי התמונות נראה שנהיניתם באיזה אזור הייתם??? גי@

למעלה