לגבי הוידיאו החדש.

לגבי הוידיאו החדש.

קודם כל אהלן חברה. קוראים לי אנה 20פלוס תל אביב. כחובבת "קורס" הייתי רוצה לשאול האם אתם לא מרגישים איזשהיא החמצה בקליפ החדש SUMMER SUNSHINE? אני לדוגמא רואה את הקליפ באור שונה לגמרי. כלומר אני חושבת שהעבודה והחזון היו יכולים להעשות טוב יותר ולכן גם לקדם את השיר יותר. אני בכלל רואה את הקליפ בים. גלשנים בלאגנים. אנדראה עם משקפי שמש ומיקרופון עם סטנד. משהו בסיגנון SOCK UP THE SUN של שריל קרואו. פשוט שיר קייצי שצעירי אמריקה היו מתאהבים בו,מאחר שבישבילם החיצוניות קובעת יותר מהתוכן. בכל מקרה אני מרגישה החמצה מסויימת בהריסת הבתים. הביעו דעתכם בהשערה שראיתם את הקליפ. :)

AndreaCorr ©

New member
היי אנה, ברוכה הבאה.

הרשי לי לחלוק על דעתך. אני לא מסכימה עם מה שאמרת ואני גם אסביר למה. אמרת "פשוט שיר קייצי שצעירי אמריקה היו מתאהבים בו,מאחר שבשבילם החיצוניות קובעת יותר מהתוכן." זה לא הם. הם לא חיצוניות. הם לא ים, גלשנים, שמש, קוקטיילים על החוף ובלונדיניות משחקות מטקות ברקע. אני חושבת שיש להם יותר סטייל מזה. הקליפ מושקע, יש לו עלילה מסויימת, וחוץ מכמה קטעים מוזרים אני גם חושבת שהוא די מוצלח. את שריל קרואו, לדוגמה, אני מאוד אוהבת. אבל כשהיא הוציאה את Soak Up The Sun לא הבנתי מה עבר עלייה. זרקו אותה על הדשא, עם חוף ים ברקע וגיטרה. זה לא הם, וזה לא מה שהקהל שלהם מצפה מהם. הם לא יוציאו קליפ שטחי רק בשביל להתחבב על צעירי אמריקה. הם דבקים במעריצים שלהם, ואם אמריקה לא אוהבת את זה, אז באמת חבל. ההפסד כולו שלהם.

ומה עם המוסיקה?

ל IN BLUE מבחינתי ניתן להתייחס בערבון מוגבל. אני חושבת שהאלבום הזה הוא מאוד מסחרי. העטיפה ורודה, שירי דאנס-פופ, אין חידוש ואין מקוריות. נסי להשוות אותו לTALK ON CORNERS המהדורה המקורית ולFORGIVEN NOT FORGOTTEN שהיה מאסטרפיס בעייני. הקורס השתנו לאורך הדרך. "אין בלו" לדעתי היה איזשהוא ניסיון לפרוץ לשוק הצעיר באמריקה. מאוד לא אהבתי את האלבום. ג'ים כל הזמן דיבר על איך שהם ניסו באמת לתת לאלבום יותר דאנס ואני שואלת למה? אם הם לא יוציאו קליפ שיטחי אז למה לנסות לעשות מוסיקה שיטחית? ובגלל זה אני מאוד מקווה שBORROWED HEAVEN יהיה לאלבום טוב יותר מקודמו. אך אני מניחה שכלום לא יתעלה על הראשון. ותודה על הכנסת האורחים.

AndreaCorr ©

New member
על זה אני לא אחלוק, כי את צודקת

הם בעצמם הודו שIn Blue היה יותר פופי וקליל על מנת לחדור לשוק האמריקאי, וכך גם דיסק האוסף שהיה לדעתי החמצה גדולה וממוסחרת. הם ראו שהקהל הקבוע שלהם התאכזב וחזרו לעשות את מה שהם עושים הכי טוב, וההוכחה היא בדיסק שהם הוציאו אחרי In Blue, דיסק ההופעה בדבלין (הוא לא הגיע לישראל אז אולי את לא מודעת לקיומו). ובגלל זה הם גם לא יוציאו קליפים שטחיים. נראה לי שהם הפיקו לקחים כבר. אם Borrowed Heaven יהיה גם ניסיון כושל לחדור לשוק האמריקאי, נדמה לי שכולנו נתאכזב, אבל למה לחרוץ את הדין לפני ששמענו את הדיסק? בנתיים Summer Sunshine מאוד חמוד ואת דעתנו על האלבום ניתן כבר כשהוא יצא.

m L m

New member
לפי דעתי את דמיינת את הקליפ ככה

בגלל השם של השיר אבל אם היית מתעמקת יותר במילים היית מבינה בדווקא קליפ עם שמש, חוף ים ובחורות ערומות מסתובבות מסביבם ממש לא מתאים לשיר. אני אישית חושבת שהקליפ מאוד מתאים לשיר ולא בגלל שאני משוחדת ולא בגלל שאני חושבת שכל מה שהקורס עושים מושלם (כי אם תשאלי פה את האנשים הם יגידו לך שזה לא נכון
) אלא בגלל שהוא מתאים למילים והוא עמוק יותר מכל קליפ אחר מהתקופה האחרונה. אני חושבת שכל הכבוד לקורס שהם מנסים למשוך את תשומת לב הצופים בלי בחורות ערומות ובלי קטעים מיניים מרומזים או גלויים. אומנם בקליפ של WUBH הם משתמשים בבחורות בבגדים מינמליים אבל גם שם זה בשביל להביע מסר כלשהו כלפי החברה אני חושבת שהקורס מביעים את עצמם יפה מאוד בקליפים שלהם!

למעלה