לגבי ההופעה..

Bassיסט

New member
לגבי ההופעה.. ../images/Emo46.gif

כווווווווווווווולללללללליייייייי מבועס חבל"ז על זה שהייתה עוד הופעה שהפסדתי אוווף אני מה זה מתבעס מכל הקטע ז"א יש להקה מדהימה שיש לה אחלה סאונד והיא יודעת להופיע אבל מה? כמעט כל ההופעות או בשבת או בחג :( בקיצור החג שלי היה ממש כיפי אבל הדבר היחיד שביעס אותי ממש היה ההופעה אוווווווווווווףףףףףףףףףףף מי שמעוניין יכול לנחם אותי בכיף (צ-ו-מ-י)!!!

כתמונית

New member
אוי...רון....

אל תהיה בבאסה.... נכון! הייתה הופעה מדהימה! אבל יבואו עוד הרבה! ואני מאינה שכשיצא הדיסק החדש...( עד הקיץ??!!) יהיו כ"כ הרבה הופעות שלא נעמוד בקצב!! בינתיים... תסתכל בתמונות (שהם לא משהו אבל! אני משתדלת!!)

חוצפן!

יש לך הופעה השבוע! ולא רק הדורבנים שם! עוד הרבה שווים אחרים! ועוד ממש ליד הבית! סתם סתם, אני יכולה להבין את הביאוס...אבל תתעודד! כמו שכתומה אמרה, שיצא הדיסק החדש (איתי אמר שכנראה בקיץ) יהיו המון הופעות!

Bassיסט

New member
ועוד מלא שווים???

חוץ צבוטן מתוק בקרקס אני לא אוהב אף אחד מהלהקות שמתלוות לדורבנים ככה שזה לא ממש אטרקציה בשבילי אופייייי

הדג נחש מצויינים,

וחוץ מזה, זה לא כזה חשוב- אתה אוהב את הדורבנים? מספיק שהם שם זה סבבה...בוטן זה בהחלט פלוס אדיר (אני מטורפת על הבסיסט הטרולי שלהם בטירוף)!

Bassיסט

New member
סבבה! לגבי הדג נחש...

אנלא רוצה לפתוח פפה איזשהוא סוג של שירשור לגבי פוליטיקה או משהוא כזה אבל יש לי איך לאמר "בעיה" עם להקות שמאלניות קצת לא משנה הקטע הוא שזה עלה כסף וכמו שכתומה טענה ובצדק עם כמה שאני אוהב תדורבנים אני לא ישלם 40 שח רק כדי ליראות 4,5 שירים שלהם. כבר עדיף לחסוך להופעה שלימה!!! בכל אופן אני קצת חולה אז רפואה שלימה לי ושאני יהיה בריא.... צום מועיל לכולם וניפגש אחריו בריאים ושמחים!!!

כתמונית

New member
יש!!!

אפרת - המרד שלנו תופס תאוצה...חחח!! סתם! אבל זה כייף לראות שאנשים מסכימים איתנו!! והדג נחש מעולים!! מעבר לזה שהם שמאלנים (שלדעתי האישית זו בכלל לא בעיה) הם הלהקת ראפ היפהופ (ההבדל כ"כ דק) שיש לה טקסטים מתוחכמים ולא "יו יו מו מו" וגם המלודיות שלהם מגניבות! קיצור מוכשרים!

Bassיסט

New member
נכון אמנם מוכשרים

אבל בגלל שיש לי סנטימנטליות לימניות אז אני לא יכול עם להקות שמאלניות. הם כשרוניים והכל ואין על השיר של הכאפה המצלצלת אבל חוץ ממנו אני פשוט מעביר ערוץ או משהוא כזה!!!

למעלה