לגבי הדיסקיות למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות את הדסקיות הנל ובכמה?
P pimpf New member 11/11/06 #3 זה מהמרצ'נדייז של הסיבוב הנוכחי, אתה יכול לקנות את זה מהאתר הרשמי: כאן זה עולה שם 10 דולר, שזה יחסית זול... בפראג זה עלה בסביבות 80 שקל...
זה מהמרצ'נדייז של הסיבוב הנוכחי, אתה יכול לקנות את זה מהאתר הרשמי: כאן זה עולה שם 10 דולר, שזה יחסית זול... בפראג זה עלה בסביבות 80 שקל...
L lior135 New member 11/11/06 #5 כולל משלוח לארץ זה יוצא 25.82$ שהם כ- 110 ש"ח. וזה מגיע תוך עד 5 שבועות (וזה הרבה זמן...).
S spetson New member 11/11/06 #6 באסה בקיצור.. 40 שקל עוד נשמע סביר.. זה דפש מוד אחרי הכל וזה גם שרשרת מאגניבה כזאתי אבל בשביל 110 שקל ו5 שבועות לחכות זה לא שווה.. =\ בטוח שאין כאלה להשיג איפשהו בתחנה מרכזית בת"א אולי או משהו?
באסה בקיצור.. 40 שקל עוד נשמע סביר.. זה דפש מוד אחרי הכל וזה גם שרשרת מאגניבה כזאתי אבל בשביל 110 שקל ו5 שבועות לחכות זה לא שווה.. =\ בטוח שאין כאלה להשיג איפשהו בתחנה מרכזית בת"א אולי או משהו?
P pimpf New member 15/11/06 #7 זה מרצ'נדייז רישמי, אז לא נראה לי.. הייתי אומרת לך שאולי יש חיקויים, אבל מדובר בדפש מוד... לא "מטאליקה" שאפשר למצוא בכל חור...
זה מרצ'נדייז רישמי, אז לא נראה לי.. הייתי אומרת לך שאולי יש חיקויים, אבל מדובר בדפש מוד... לא "מטאליקה" שאפשר למצוא בכל חור...