לגבי הדיגטלית

לגבי הדיגטלית

איפה אפשר, ובמיוחד איפה אתם ממליצים לקנות מצלמות דיגטליות? חניות מסויימות/אתרים? מה אתם אומרים? ואולי מישהו מכיר את ביצועיה של sony DSC-F717?

orinu

New member
מצלמה מצוינת

איכות אופטית מעולה של העדשה לקנות אם אפשר בניו-יורק (אדורמה או B&H)

mrdv

New member
גם לדעתי מצלמה מעולה

וכמו שאורי אמר... בניו יורק אתה יכול לקנות את זה באדורמה, B&H וגם בJ&R בהצלחה דוד

פלטרון

New member
אני חושב שכדאי לחכות עם הרכישה...

בקרוב ( אני חושב שבנובמבר - אבל לא בטוח ) אמורה לצאת המממשיכה שלה - מצלמה ש-SONY שמה עליה משקל רב - SONY DSC-F828 . מחירה של ה-717 ירד רבות בחצי השנה האחרונה. ובכל זאת , אני מנחש שהוא ימשיך לרדת לאחר יציאתה של ה-828 . על-כן הייתי ממליץ לחכות .

ted

New member
המצלמה מעולה, מנסיון אישי.

אופטיקה, חיישן, צילום לילה, חיי סוללה, ועוד - הכל טוב. היא קצת משונה בצורה, ולא נכנסת לכיס, אבל אחרי כמה דקות מתרגלים. המצלמה החדשה - 828 - יוצאת כנראה בנובמבר (מנסים להקדים לאוקטובר), ולמרות שמחירה נקבע להיות כ 1200 דולר בהתחלה, מחיר השוק שלה ייקבע על ידי סוני אחרי שיבחנו את המתחרות. מי שיכסח אותה בגדול זו הקנון 300D (אם לא יימצאו בה תקלות בלתי צפויות), לכן מחירה של ה 828 יצטרך להיות נמוך הרבה יותר. זה אומר שמחירי ה 717 יצנחו לזמן קצר באופן חזק, עד שתיעלם מהר מהשוק. אם סוני ישאירו מחיר גבוה ל 828, מחירי ה 717 ירדו עוד טיפה, והיא תישאר זמן ארוך יותר בשוק (אולי עד אמצע השנה הבאה). קשה לדעת כיצד תגיב סוני, אז כדאי לעקוב צמוד אחרי מחירי ה 717. צניחה פתאומית פירושה - היעלמות מהירה מהשוק.

תודה על המידע. זה באמת עוזר.

רק ההחלטה באמת קשה, סך הכל אני מתלבט בין מגוון מצלמות. אני מפרט בהודעה נפרדת.

למעלה