לגבי הגמר

Lady in red2

New member
לגבי הגמר ../images/Emo124.gif

עד עכשיו הייתי רואה בסטאר את השידור החי. מה יהיה השנה? אני יודעת שיש אלטרנטיבות, אבל אפילו כשאני לא צופה בשידור חי, האלטרנטיבות נוטות להתקע וגם הן לא באיכות משהו. ידוע אם ערוץ 4 (והערוץ המקביל ביס) ישדר את זה בשידור חי? אי אפשר לראות את הגמר בשידור חוזר אחרי שהתוצאות ידועות כבר.
אולי נפנה לערוץ? מה נעשה? אם הם מאוד רוצים, הם יכולים, הרי טקסי האוסקר, האמי וכד' משודרים לייב.

limors2

Well-known member
לכי על האלטרנטיבה הלא חוקית.

אני לא אוהבת לקום באמצע הלילה וללכת מכות עם האינטרנט שלי בשביל שידור חלק ואני לא אוהבת להסתפק באיכות הירודה והמקוטעת של יוטיוב, אז אני מורידה את הפרקים בבוקר אחרי ורואה באיכות מעולה. אין חשש לספוילרים כי כל מה שצריך לעשות זה לא להיכנס לפורום הזה עד אחרי הצפייה. בגמר זה טיפה יותר מסוכן כי גם אתרי חדשות תמימים עלולים לספיילר, אז אני פשוט לא נכנסת לשום אתר עד שאני רואה את הפרק. כמה שעות בלי אינטרנט זה לא נורא
ככה רואים בדיליי לא משמעותי של כמה שעות אחרי ארה"ב, ובלי אכזבת הספוילרים! גם לא צריך לסבול פרסומות/הופעות משעממות כי אפשר להעביר הכל. הפשע משתלם

naama59

New member
אפשר לפנות לערוץ

אני מקווה שהם באמת ישימו אותו בלייב או לא בפיגור של כמה ימים, שישימו אותו על הבוקר או משהו.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif אני גם חשבתי על זה.

צריך לפנות לערוץ. אולי נכתוב בשם הפורום או משהו , ככה שיראו שיש ביקוש...

SilviC

New member
בואו נפנה לערוץ

זה מגוחך להראות את הגמר כמה ימים אחרי. זה כמו לראות גמר ווימבלדון כמה ימים אחרי כשהתוצאות כבר ברורות. כל המתח הולך. הם מראים אוסקר והם מראים גלובוס הזהב ומה לא חי אז למה לא את זה??? מה גם שאנינו משלמים לא מעט לכבלים המחורבנים - הם חייבים לנו!

למעלה