לגבי האקס שלי

לגבי האקס שלי

הוא היה בחור טוב חיצונית חברתית‬ עובד בעבודה טובה מאוד, מרויח הרבה כסף, חרוץ, משפחתי, חמים לאנשים, משתדל להתחבר עם רוב האנשים, אבל לי זה לא הספיק היה חסר לי: רגישות חום אהבה טוב לב הרגשתי שהוא קצת אינטרסנט ועושה דברים תמיד בשביל להרשים ובשביל שיאהבו אותו ובשביל שזה ישתלם לו ולא בשביל טוב לב אלא כדי לרצות אחרים. לפעמים הוא היה זורק את הכלים ולא מרצה נשבר לו אבל לרוב הוא היה כל הזמן מרצה את כולם את כל הסובבים וזה הפריע לי הרגשתי שאין לי ממנו מספיק הרגשתי שהוא אינטרסנט ושאיתי הוא פשוט לא נמצא בסנטר שלו בשביל לתמוך בי ולהיות איתי. הוא לא ידע איך לעזור לי, לא ידע להבין אותי ריגשית ,הוא עשה מלא דברים בשבילי אבל לא הרגשתי שאלה הדברים הנכונים הדברים שאני רוצה וצריכה. הרגשתי איתו כל הזמן שהוא מבקר אותי,הייתי זקוקה שהוא יראה אותי שישים לב אלי שיתיחסו אלי שלא יבטל אותי שלא יזלזל בי שלא ישפיל אותי שישמע אותי ואת הזעקה שלי בתקופה קשה שיבין אותי שירחם עלי שינחם אותי שיעריך אותי כי אלה הדברים שמעולם לא היו לי ולכן אני כל כך צמאה להרגיש אותם, אבל אני חושבת שאולי אני זו שהייתי לא בסדר שציפיתי ממנו ליותר מידי, הרבה פעמים גם הרגשתי שהוא מן מתחרה איתי לא מוותר לי, לא נותן לי לנצח בעימותים איתו ובכלל אז הוא היה בן אדם טוב כן חיצונית, וכולם רצו שאתחתן איתו אבל...הוא לא רצה או לא יכל לתת לי את מה שאני צריכה. הבעייה היא שאני מתגעגעת אליו אני יודעת שהוא לא בשבילי והוא לא מה שאני רוצה ואיכשהו בלב מקווה כל הזמן שהוא יתפכח יתבגר יבין איך הוא היה צריך להתנהג איתי יחזור יגיד לי שהוא מצטער יגיד לי שהוא אוהב אותי אבל זה בחיים לא יקרה כי יש לו יותר מידי אגו. ואולי זה כן יקרה? למרות שיש לו מישהי חדשה עכשיו וזה לא רלוונטי עדיין אני מרגישה שהוא רוצה לשמור איתי על קשר למרות שאני לא מעוניינת. אני מרגישה שממש קשה לי לצאת ממנו עברו כבר כמה חודשים הוא המשיך הלאה ואני עדיין תקועה עליו אני חושבת שמה שהכי קשה לי בעניין ההתגברות זה שחיצונית הוא בן אדם מאוד טוב ומוצלח אבל פנימית ריגשית לא הרגשתי ככה אבל אני חושבת שהבעייה היא בתפיסת המציאות אצלי ולא אצלו. אשמח לכל טיפ/ תגובה שהיא וכו'... תודה!!!

יש סתירה

לכתוב שהוא החסיר ממך: רגישות חום אהבה טוב לב ולומר שהוא אדם ש'כל הזמן מרצה את כולם את כל הסובבים וזה הפריע לי הרגשתי שאין לי ממנו מספיק' אולי הבעיה אצלך שאת אובססיבית/רכושנית/טוטאלית מדי ? עברו חודשים, הוא המשיך, גם את צריכה להניח ולהמשיך, אם לא מצליחים במשימה לבד או עם עזרת המעגלים הקרובים לנו (משפחה/חברים וכו') אולי כדי להסתייע באיש/ת מקצוע ? נ.ב: אנו רואים את הצד שאת מתארת לא את הצד שלו כמובן..

EastGirl83

New member

מסכימה. אם הבן אדם מחסיר המון דברים במהלך הזוגיות... סימן שמשהו חסר... וזה לא זה. יש מצב, שמאוד קשה לה בפרידה, ויש מצבים כאלו, שכאשר נפרדים, פתאום רואים את החסרונות כיתרונות, ואז יש את הרצון העז הזה לחזור בחזרה. אבל אחרי שהזמן עובר... ועובר.... (!!!) אז אומרים, שאלו באמת חסרונות, וזה לא מתאים, ואז באמת ממשיכים הלאה!

למעלה