לגבי האלבום החדש-

AeroFan

New member
לגבי האלבום החדש-

למי ששמע- מה דעתכם האמיתית עליו? לא יכלתי להתאפק ושמעתי אותו ולדעתי זה הולך להיות האלבום המאכזב של השנה... וזה לא בגלל הסגנון שהיא שינתה... רוב השירים בו בינוניים מינוס, הלחנים מבולגנים ואין שום פיזמון קליט ברוב השירים... שומעים רק המון גיטרות, אבל קלי כמובן נשמעת מעולה. לדעתי אין מה להשוות בכלל ל-Breakaway ו- Thankful. ולא רק זה היא גם ממשיכה לעשות טעויות כמו לפטר את ההנהלה שלה ולהביא הנהלה יותר גרועה. לדעתי היא ירדה בכמה רמות וחבל, לדעתי כמו הסינגלים של האלבום, גם האלבום לא כ"כ יצליח לדעתי.. מה אתם חושבים על האלבום?

otollo

New member
../images/Emo174.gifאני דווקא מאוד אוהב אותו

אני חושב שזה הדיסק הכי טוב שלה. הדבר הכי טוב בדיסק הזה שממש שומעים שהיא שרה מהלב שלה, ובשביל האהבה למוזיקה... לא נראה לי שבתהליך העבודה על התקליט היא כתבה את השירים בשביל שהם יצליחו במצעדים... אלא כדי לעשות את האלבום שהיא רוצה לעשות. אי אפשר לעשות ברייקאוואי 2. צריך לשנות ולגוון... מספיק ברייקאוואי אחד. אני חושב שהקטע באלבום הזה זה לא כמו הוא קליט וכמה להיטים יש בו, אלא יותר המילים, התוכן, המוזיקה עצמה. אז לפעמים הפיזמונים לא הכי קליטים, אבל אחרי כמה שמיעות מתאהבים בהם. אני הייתי ממליץ לך לשמוע אותו כמה פעמים כי זה לא אלבום שאוהבים על הפעם הראשונה. ואם כבר שמעת ועדיין לא אהבת... כנראה שיש לנו טעם שונה.

YugiBoy

New member
לדעתי, חוץ מ4 או3 שירים

שהם יפים \ חביבים, האלבום לא ממש מוצלח... דבר ראשון כי קשה לי להתחבר למוזיקה רוקית, למרות שבBTHE מאוד התחברתי, כנ"ל כמעט כל השירים בברייק אוואי, שזה פשוט אלבום טוב!

shay08

New member
אכן אלבום מאכזב..../images/Emo4.gif

חוץ מכמה שירים שהם חמודים -הוא לא קליט ובינינו הוא לא יצילח גם כל כך..

אני אוהבת את האלבום,הוא לא אכזב אותי בכלל.

אני מסכימה שהוא פחות טוב מקודמיו,אבל לא חושבת שהוא מאכזב.
אני חושבת שהאנטד הולך להיות להיט
,ג'ודס מדהים לא פחות משאר הסינגלים שלה,ועל סובר,אירביין ושיבאס בכלל אין מה לדבר. השירים האלה עושים לי צמרמורת,הם מדהימים!
שאר הסינגלים הם קצת פחות טובים,אבל אהבתי מאוד את הקצב של וואן מינוט,אאו איי פיל ודונט וויסת יור טיים. אני אוהבת את האלבום,הוא לא איכזב אותי,בכלל לא. נכון לעכשיו הוא לא בדיוק נשמע ברקע,אבל אני מאמינה שבתוך זמן קצר אנשים יתחילו לאהוב אותו,אחרי כמה פעמים שהם ישמעו כל שיר,לוקח זמן להתרגל לסגנון הזה,אבל זה לא פחות יפה ממה שהיינו שומעים פעם. מי היה מאמין שביקוז אוף יו יהפוך למה שהוא היה? אבל עובדה,יש הפתעות. בפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק הייתה בי תחושה של אכזבה,כי משמיעה ראשונה הוא לא מה שציפיתי לו,אבל אחרי כמה שמיעות,אחרי שנכנסתי לתוך זה,אין לי ספק שזה אלבום טוב,אני לא מפסיקה לשמוע אותו
נחכה ונראה,אני מאמינה שהוא יצליח,ובענק!

WundeRKind

New member
חשבתי כמוך בהתחלה../images/Emo105.gif

נורא התאכזבתי מהאלבום. אבל משמיעה לשמיעה, השירים כשלעצמם יותר ויותר טובים. בתור אלבום הוא באמת מאכזב, אבל השירים עצמם מעולים. אין על MYABE
.

spy y

New member
האלבום קצת מאכזב, אבל לא עד כדי כך

גם אותי האלבום קצת איכזב, אבל זה לא בגלל שהוא לא טוב אלא רק בגלל שאחרי ברייקאווי ציפיתי למשהו הרבה יותר טוב. חוץ מזה- האנטד, סובר וג'ודס הם ממש שירים יפים!

AeroFan

New member
אוקיי אז...

אני מתחיל לאהוב אותו... נראה עד לאן זה יגיע.
אבל מפתיע שדווקא את השיר הכי פחות טוב באלבום היא הוציאה כסינגל ראשון... (לא שהוא לא טוב, פשוט יש באלבום שירים יותר טובים ממנו)

למעלה