לגבי "דיסקו 80"

dj moraz

New member
לגבי "דיסקו 80"

שלום לכולם, הפעם זה אני , איתמר. רציתי להגיד כאן באופן אישי משהו על הערב שאנחנו מארגנים. אז כמו שידוע הוא יתקיים בהאנגר 11 בתל אביב, רצוי לרכוש כרטיסים מראש. התכנית לערב היא, דיג'יי תותח באיטיז יחמם את הערב כמו שצריך , ומנחה מדהים ומחשמל ייתן אווירה של חשמל ישר לורידים. אחרי זה, יפתחו את המופע להקות כמו סיסטמז אין בלו , שלמי שלא מכיר , מצפה הפתעה מאוד נעימה ! יעלו ויבואו , אפריק סימון , אותו זמר מלהיב שאחראי להמון להיטים כמו "ראמאיה" וכו..... פטי ראיין, תעלה ותתן את שלה כמו שרק היא יודעת לתת, בלהיטים כמו stay with me tonight , your'e my love you're my life ..... וכמו כן גם בד בויז בלו עם הלהיטים : you're a woman. preety young girl, come back and stay, save your love.....ועוד כל מיני. חברים, זה לא פשוט היה להביא את האנשים האלו, המלחמה הרסה את כל מה שבנינו. פירגון זאת לא מילה רעה, ואני מאוד אשמח לראות שיש המון חברים שאוהבים את הסגנון המוזיקלי הזה, שיצביעו ברגליים ויחייו את האייטיז מחדש, כאן בישראל, בד בויז בלו , פטי ראיין סיסטמז אין בלו בהופעות בכורה , החבר'ה האלה היו כל כך מוכרים כשהם היו בשיא......והנה הם באו אלינו למופע שלנו.....ביקשנו מהם , והם נורא שמחו לבוא, והם הבודדים שלא פחדו להגיע לישראל. שוב, פירגון זאת לא מילה רעה...אני מאוד אשמח לראות שהמאמצים של כל חברי ההפקה שלנו לא עמלו לחינם ! חבר'ה !! כרטיסים בטלפון :035263070 ביייייי !!!

alpha80

New member
../images/Emo45.gif

שאלות: יש קשר בין הערב הזה לפסטיבל שאמור להיות באילת? בנוסף? במקום? זו רשימת האמנים המלאה? כי היו מגעים עם הרבה נוספים, לפחות ממה שידוע לי לגבי הפסטיבל באילת. יש תאריך לערב הזה? מי זה ה"דיג'יי התותח באייטיז" שיתקלט שם?

dj moraz

New member
לשאלות...

אז ככה היה אמור להתקיים פסטיבל באילת והוא נדחה עקב המון סיבות. מה שמראה כמה קשה להרים בפקה ראויה לשמה בארץ הזאת. רשימת האומנים היא מה שרשמתי לכם בשלב זה, והדיג'יי התותח ? אחלה בחור, יודע לסובב כמה וינילים כדי ליצור מיקס מגניב וגרוב לפנים תאמינו לי. מה עוד ? אז כדי להיות יותר ברור, האירוע יתקיים במקום הפסטיבל באילת, היו גישושים עם למעלה מ 12 אומנים שונים ותתפלאו לדעת עד כמה אומנים לא רצו להגיע.....חלק תקעו מחירים שלא יתוארו, ואפילו מישהו שלח לנו את החוזה , סיכמנו מחיר ואחרי שבועיים הוא שולח מייל שהוא מפחד לבוא לישראל, אמרנו לו : שלום תודה, נתראה בשנה הבאה ! חבר'ה....קחו את זה בקלות, הולך להיות אחלה ערב מסיבה מלאה אנרגיות , ויש את הצ'ופר ה "קטן" הזה , להינות מהאומנים הנהדרים האלה מחו"ל.....מה יש ? יאללה בואו נכייף ! איתמר

dj moraz

New member
מסובב הוינילים...

אז ככה לבחור שיהיה אחראי על הפטיפונים, ואני מדגיש "פטיפונים" קוראים דיג'יי יניב בן ארויה. יניב יגיע לערב , עם 2 פטיפונים , ויתקלט רק על הפטיפונים ממש כמו באייטיז. תאחלו לו בהצלחה. ביי איתמר

alpha80

New member
פטיפונים?....

היי,,, התקדמנו לדיסקים! עדיין משתמשים עם המכשירים האלה? יש בכלל חנויות שיש שם תקליטים למכשירים האלה?

Bavmorda

New member
זה רק אני שפיספסה....

או שאין תאריך לערב הזה בהודעה
BAV.

NeoStorm

New member
האם מישהו מאיזור הצפון...

...או יותר מדוייק מכרמיאל יבוא לאירוע ? אם יש כאן מישהו מכרמיאל שינסע - שלחו לי מסר בפרטי !

למעלה