לגבי דימיולה

RastaSoup

New member
לגבי דימיולה

זה נכון. אל דימיולה מגיע לסיבוב הופעות במרכז ענב בתל אביב ובקמלוט בהרצליה. 7-10 ביולי ימים שני-חמישי. זה חלק מפסטיבל שלם במהלכו יופיע גם אדי פאלמיירי ולה פרפקטה (תזמורת הסלסה-ג'אז המיתולוגית שלו) וגם מרלון בראודן מניו יורק יחד עם עומר אביטל ואבישי כהן.

גילדורי

New member
שזה בחוצות המפרץ

ככה נאמר לי, אני לא יודע, אף פעם גם לא הייתי שם, מה גם שזה חדש ממש.

Wes Montgomery

New member
אל תלכו להופעה של אל דמיולה

בעבר, אל דמיולה היה נחשב כוכב גדול בעולם הפיוז'ן יחד עם Return to Forever. הוא הוציא גם אחלה דיסקים ביניהם Land of the midnight sun. בכל אופן, היום אל דמיולה הוא פשוט מכונת טכניקה. הייתי לפני שנתיים בשני קונצרטים שלו. בראשון עוד קצת נהניתי ובשני היה פשוט גרוע. לדעתי, הוא פשוט התמסחר. בנגינה שלו אין שום רגש, וכל הקטעים נשמעים אותו דבר. בנוסף לכך הקטעים שלו נשמעים אותו דבר והם נכתבו רק במטרה להציג את הטכניקה הוירטואוזית שלו. חשוב לי להדגיש שאין לי דבר נגד טכניקה ולדעתי טכניקה חשובה ביותר אבל לא כאשר היא עומדת במרכז היצירה ובאה על חשבון של דברים כמו מקוריות ויצירתיות. זוהי בכל אופן דעתי...

arikss12

New member
טעות קשה בידך

אתה צודק בכללי לגבי הטכניקה לטעמי אתה יותר אולי אוהב את הדברים הישנים שאלדימיולה עשה והם היו יותר בהרבה עם דגש על הצד הטכני של הנגינה היום אלדימיולה הולך למוסיקה שונה ויותר מורכבת אלדימיולה נכנס לעולם של הג'אז טנגו והוא מושפע מאוד מהמלחין אסטור פיאצולה ונכון שזה רק לאוהבי מוסיקה איכותית במיוחד עם פחות טכניקה אבל הרבה הרבה יופי וקסם .

Wes Montgomery

New member
לא מסכים איתך

בהודעתי דווקא טענתי שמפריע לי הצד הטכני. בכל אופן, אני מאוד אוהב טנגו ואת המוסיקה של פיאצולה וחבריו אבל הדרך שבה אל דמיולה מנגן את זה מפריע לי. לי לפחות הוא לא עושה את זה והוא לא מעביר את הטנגו בצורה יפה אלא בצורה מלאכותית. אל דמיולה הוא נגן פיוז'ן ובינתיים כל הנסיונות שלו לעשות מוסיקה שונה יוצאים על הפנים.

למעלה