לגבי דיאטה

dvir120

New member
לגבי דיאטה

שלום,
אני בת 45, סבלתי במשך שנים מעצירות כרונית , בעיקר אחרי לידות.
בשנה האחרונה הפסקתי לאכות לחם וכל סוגי הבצג והורדתי כמויות של אורז, תפוחי אדמה .
אני אוכלת הרבה ירקות מכל הסוגים, בצהריים שוב ירקות , אני צמחונית. גם מתוקים לא נוגעת כמעט.
בכל זאת עליתי במשקל כ-10 ק"ג בשנה. אני לא מבינה כיצד זה קורה.
דווקא הקיבה הסתדרה ויש יציאות סדירות.
האם לבצע שוב בדיקות דם? האם יכולה להיות בעיה בריאותית אחרת?
כיצד יתכן ששנה אין שום שינוי לטובה, הבטן נפוחה ומלאה ואין ירידה במשקל?
תודה

נהראש

New member
יש סיכוי טוב שזה נגרם ממוצרי חלב

מוצרי חלב יכולים לגרום לתגובות רבות כגון השמנה עצירות ואפילו מיגרנות קשות.
הדרך לבדוק את זה זה פשוט לעשות הפסקה יזומה של מוצרי חלב, הפסקה מלאה של כול מוצרי החלב משוקולד ועד יוגורט וחמאה, לתקופה של שבועיים עדיף שלושה.

אם במהלך התקופה את רואה שיפור ניכר לטובה אז מומלץ לך בחום לשקול להפסיק לצרוך מוצרי חלב או לצמצם אותם למינימום.
אני ואשתי כמעט ולא אוכלים מוצרי חלב (רק בהזדמנויות מיוחדות) ומרגישים מצויין עם זה כבר תקופה ארוכה של כמה שנים.

בכל מקרה לא מזיק לבדוק את הנושא.

בהצלחה

dvir120

New member
האם זה יכול להיות ממוצרי חלב?

כי אין לי כל תסמינים של רגישות לחלב. אני גם צמחונית, כך שאני לא אוכלת בשר ועוף וקשה
לי לוותר על דברי חלב.

diets

New member
דיאטה ובטן נפוחה

דיאטה ובטן נפוחה: בטן נפוחה יכולה להופיע לאחר תוכנית תזונה שאינה מתאימה לך... או עקב רגישויות למזון מסויים, ישנם רכיבי מזון שונים עשויים ליצור נפיחויות וגזים בבטן...

לפעמים זה הצטברות רעלים...

היי יקירתי, במשך שנים אני סבלתי מעצירויות, וגם ניסיתי להוריד בצקים ולשנות תפריט ללא הצלחה.... לפעמים עצירויות נגרמות מרעלנים שמצטברים בגופנו, לפעמים ממתח של חיי היומיום... מה שלי הכי עזר בסופו של דבר זה תוסף תזונה שהכיל שמן פשתה, בזמנו השתמשתי בתוסף תזונה של סולגאר וזה ממש עזר לי... היום אני כבר לא לוקחת כי המעיים חזרו לתפקד.
אני שמה לך קישור שאולי יוכל לעזור... :)

למעלה