לגבי גיבויים

gabimaor

New member
לגבי גיבויים

האם יש דרך לשמור מספר קבצי גיבוי ולבחור בעת שיחזור לאיזה מהם לשחזר? או שאקטיב סינק פשוט לוקחת את האחרון?

ron20

New member
אני מנחש שיש לך 2210 ...

הרבה יותר נח לעשות שימוש ב IPAQ BACKUP שכבר נמצאת לך תחת "תוכניות" במכשיר ... אני סומך עליך שתדע להסתדר איתה ... אם לא תכתוב ... יתרונה הגדול הוא בכך שהיא מאפשרת גיבוי לכרטיס זיכרון, והיות והיא חלק מחבילת התוכנות של המכשיר - היא תהיה קיימת גם אחרי hard reset ותאפשר שחזור מלא בלי PC ובלי ActiveSync ... התוכנה גם מאפשרת גיבויים מתוזמנים (למרות שיש שם איזשהו באג שדורד פאצ'), וכן שליטה על מה יגובה - כלומר אפשר לא לגבות קבצים גדולים לדוגמא שירים וכך לצמצם את גודלו של קובץ השחזור. מובן כי אפשר לשמור את קובץ השחזור גם ב PC. בלי קשר - לשאלתך, ניתן לשמור קובץ בשם ולקרוא לקובץ ספציפי.

ron20

New member
לא, אני חושב שרק ב 22XX וצפונה ...

בכל מקרה ניתן לרכוש ולהתקין בכל מכשיר לינק: spritesoftware , זו תוכנת חובה לדעתי ...ואמורה להיות לך גרסת התנסות ב CD של HP אם מדובר ברכישה יכול להיות שיש תוכנות נוספות - אני לא מכיר כי לא הייתה לי סיבה לחפש...

gabimaor

New member
תודה אבל

לא ממש ענית לי איך..... לשמור קובץ בשם מיוחד אין לי בעיה,פשוט משתמשים ב change אבל שאני משחזר האם יופיע לי תפריט שבו אוכל לבחור קובץ?

ron20

New member
הוא אמור לשחזר את הקובץ שרשום

בחוצץ Backup ... ,זה לא נשמע נח במיוחד, במיוחד אם אתה מגבה יותר ממכשיר אחד... אין לי תשובה "צעד אחר צעד" כי לא התעסקתי עם זה יותר מדי - גם כשגיביתי ושחזרתי היה לי רק קובץ אחד וזה עשה בעיות עם העברית, אבל זה היה מזמן - הבנתי שעכשיו זה כבר בסדר... אולי יש כאן חבר אחר שמשתמש קבוע בגיבוי הזה ויכול לעזור לך יותר...

gabimaor

New member
בסדר

הבנתי.אין צורך לצעד צעד..... פשוט עלי לשנות את הקובץ בלשונית גיבוי וזה משפיע גם על השיחזור.סבבה תודה

למעלה