לגבי אנה וציפי

oren987

New member
לגבי אנה וציפי

ציפי זכתה להגרלה הכי קשה לדעתי במוקדמות אוסטרליה. במידה והיא תעבור את טטרקובה (וזה יהיה קשה), היא תצטרך לנצח בסיבוב המוקדמות האחרון את המדורגת 1 במוקדמות לינדזי לי ווטרס, וזה כבר באמת לא קל!! אנה לצערי הרב, ככל הנראה תפסיד לפרנצ'סקה, שכמו שאלון ציין נחשבת (וגם לדעתי) לשנואה המרכזית בסבב הנשי, אבל עדיין מדובר בהישג נאה עד עכשיו, שיבטיח לה את המקום בטופ 20 לעוד כמה שבועות טובים. בהצלחה לבנות שלנו...

PRINCER

New member
מזה הפסימיות הזאת?

ממתי טניסאית נחשבת לפייבוריטית מול שחקנית בכירה ממנה? ועוד בארצה של הבכירה?

אלון222

New member
אכן, לילה פסימי אך אולי נופתע?

אנה-סקיבונה.הייתי מהמר על סקיבונה רעת הלב. קשה לשבור אותה והיא גם עולה עם בטחון נגד אנה. אנה לא פותחת את המשחקים בכסאח ובונה על נקודות ארוכות או משחק ארוך שבו יגמר לצד השני הכוח. סקיבונה השנואה והרעה לא תיגרר לזה. ולא משנה הדרוג העולמי.17 ו-20 זה היינו הך. לגבי ציפי, את טרקטובה שאינה בולטת בסבב היא תעבור הלילה. את לי-ווטרס לא.לינדסי משחקת טוב לאחרונה , אבל גם ציפי. אם יהיה מצב ששחקנית תפרוש ולי-ווטרס תבטיח את מקומה כ-LL אז...

Niminator

New member
ממתי פרנצ'סקה היא שנואת הסבב?

תסלחו לי, זאת המצאה שלך ושל אלון. יש הרבה שחקניות ששונאים הרבה יותר מאת סקיאבונה: ג'אסטין "היד" הנין-הארדן ג'ניפר קפריאטי אלכסנדרה סטיבנסון אנה קורניקובה ועוד מספיק.

נימי יש לי שאלה, יותר נכון 2:

למה קורניקובה שנואת הסבב????? איך אתה יכול לומר דבר כזה??? לגבי הנין אני מסכים אבל למה "היד"????

Niminator

New member
ככה:

קורניקובה שנואת סבב מובהקת כי המון מעריצי טניס אמיתיים מתלוננים שקורניקובה גונבת כרטיסים לטורנירים ותשומת לב של העיתונות בגלל היופי שלה ולא בגלל התוצאות, ושהיא עוד משוויצה בזה וגורמת לכל שאר השחקניות להרגיש רע. והשמועות אומרות שמאחורי הקלעים של הWTA ממש שונאים אותה. הנין היא "היד" בגלל הרמת היד המיתולוגית בזמן חצי גמר צרפת 2003 מול סרינה. מי שראה את המשחק יודע...

אני מסכים לגבי הנין...

כל פעם שאני נזכר במקרה הנחמד הזה, אני כל כך נקרע!!!! אין אין ,היא אירופאית אמיתית,if u know what I mean

אלון222

New member
שנואה ורעה .העיניים שלה והגוף

השרירי מקרינים רוע.ריחמתי על סוגיאמה שהתמודדה נגדה בשמינית בארה"ב. אבל איך שהיא משכה את בובינה מעבר לרשת, נימי אתה חייב להסכים. הנין יהירה יותר מרעה. קפריאטי?גם היא לא מהסימפטיות. בעיקר רואים את זה בסופי משחקים.לחיצת יד מהירה וזהו. סטיבנסון- המכשפה השחורה.רק מהסרבים שלה אפשר להקיא. אני אישית לא סובל גם את אנג'ליק ווידאג'גה . יש לה פרצוץ של סתומה. גם פטרובה נראית נאצית בפוטנציה.אבל אין הוכחות לרוע אמיתי. והמלאכיות? לינדסי דבנפורט קים קלייסטרס. מוניקה סלש.

הינגיס

New member
ציפיות, הערכות ותוספות... ../images/Emo13.gif

הנין באמת מקרינה רוע... יש לה משהו בעיניים שמקרין "לכו ממני, אין לי עצבים".... ויש עוד מלאכית: ...הינגיס... ולגבי ההימורים: תקראו לי אופטימי מדי, כמו שאני תמיד, אבל לדעתי אנה מנצחת את פרנצ'סקה הלילה, ציפי עולה לסיבוב אחרון באוסטרליה ושם היא לא תפגוש את ווטרס, שתפסיד לפני כן. הלוואי...

Niminator

New member
בסדר, אבל היא שנואה רק בפורום הזה.

מצטער להגיד לך. לא ראיתי שהרבה מדיי שונאים אותה בפורומים אחרים. ומרטינה הינגיס מלאכית כמעט כמו ג'סטין הנין-הארדן. אני יכול להביא לך ספר של ציטוטים נוראיים שיכולים לגרום לסדאם חוסיין להיראות כמו בחור חביב. אותו דבר הולך לילנה דוקיץ'. וגם פטי שנידר לא משהו בכלל.

מה שנכון נכון!

קים היא הכי מלכה בעולם! היא כל כך נחמדה, וגם היא משהו מבחינת יכולת, תראו לי שחקניות שעושות שפגטים בצורה כל כך יפה! אני גם מסכים לגבי הנין!, אבל יאמר לזכותה שהיא הצליחה בשנה האחרונה להפוף מאספסופיט לחיה רעה!

nitsansh

New member
ציפי ניצחה!!

הפסידה במערכה הראשונה 6-7(4), ניצחה בשניה 6-4, בשלישית חזרה מפיגור 0-3 וניצחה 7-5!!

nitsansh

New member
המשחק הכי ארוך...

2:53 שעות... יש מגרשים שהספיקו לגמור 2 משחקים בזמן הזה... היריבה בסיבוב הבא: אליס טמאלה (הולנד). בת 19 (עוד שבוע), מדורגת 177.

oren987

New member
הראל עלה 5-7 במערכה השנייה

סיבוב הבא פלוריאן מאייר מגרמניה. בהצלחה

oren987

New member
אלוהים, איזה צמוד!!

אבל איזה אופי מצידה של ציפי שהפסידה את השובר שיויון והצליחה לשמור על המשחק ב- 2 המערכות הבאות שהיו גם כן צמודות מאוד. אליס טמאלה ההולנדית, צעירה מאוד ונחשבת לעתיד הטניס בהולנד (השכנה של בלגיה). היא רק בתחילת דרכה, ואני מאוד מקווה שהניסיון של ציפי כאן, יעשה את כל ההבדל. בהצלחה...

למעלה