לגבי אימון הפורום...

aiki-freak

New member
לגבי אימון הפורום...

אז ככה... קודם כל אני מבין שסגרנו סופית על ה7/9? אם כן...אז גם אני בפנים!!! (אפשר להביא מישהו נוסף עימי? - הוא כותב בפורום בשם ירון ר.ה אז רישמית הוא גם חבר מן המניין...בכלל מה המדיניות לגבי אנשים נטולי אינטרנט? יש לנו איזו מכסה מסויימת?) דבר שני...לא יודע מה תכננתם (דוד זאב בן וסלבו) אבל מה שהייתי שמח לחוות בפגישה כזו זה יותר הבנה כללית של כל אומנות, את ההגיון מאחוריה והאסטרטגיה הבסיסית,,,אני חושב שאם נצמצם את האימון רק לאיך כל שיטה מתייחסת לג´אב, low kick וכדומה אולי נפספס קצת ממהות האומנות עצמה... סתם רעיון... אבל כל דבר יתקבל בברכה... ויודעים מה אני ממש מתרגש רק מלפגוש את כל החבר´ה...שלש לציין כמה ניתן ללמוד במפגש כזה...

אימון הפורום: 7.09.01,

בוקר יום ו´, 14:00-10:00, בפארק הירקון, מול שיכון בבלי, רח´ קוסובסקי 52. להרשמה: [email protected] (גם אתה, גם חברך, בבקשה!) - גם כי אני מכין רשימת-קשר וגם כי אנחנו רוצים לדעת כמה אנשים יבואו. זה ישפיע על מבנה ותוכן השיעורים שנעביר. אנשים נטולי אינטרנט אינם קיימים במציאות, ולכן אין שום צורך להגיד להם להתקשר אלי, 050-772335 (לא בשבת), למטרת ההרשמה הנ"ל. לגבי מספר האנשים: כרגע רשומים 18, אנחנו מתלבטים מה לעשות אם המספר יגדל... ויגדל... זה הרי לא מעשי להעביר שיעור ל-50 איש כמורה יחיד... עוד לא החלטנו מה לעשות, אם להגביל את המספר או לא. לגבי תוכן השיעורים, החלטנו שכל מורה יחליט לעצמו על "משהו מייצג" משיטתו. אני לא יודע לגבי שיטות אחרות, אבל לפחות לגבי שיטתי אין שום דרך להעביר יותר מזה בפחות משבוע-שנתיים, ולנו יהיו רק 45 דקות לכל אחד...
נעשה מה שנוכל, ונקוה שאנשים לא יבואו במצב-רוח ביקורתי מדי
שוב, לכל המעונינים: להירשם!

elendil

New member
דוד, ניראה לי שיש כאלו שישמשו

כעוזרי מדריך, ואז לא תיהיה בעיה. אגב, חשבת להעביר גם שינג-אי? אמנם אצלנו בכל חלק מאותה השיטה אך בכל זאת יש הבדלים בין טאי צ´י ושינג אי. מה דעתך? רוני, שמזמן לא הרגיש את נחת זרועך..
אגב, מזל טוב!

elendil, כמה עוזרי מדריך יהיו לכל

מדריך? אם אני מראה תרגיל טאי-צ´י (כמו "פושינג הנדס", לדוגמא), צריך לעשות אותו לפחות פעם-פעמים עם מישהו יותר מנוסה ממך כדי להבין דקויות של זרימה, תזמון, יציבה ומרכז (שלא לדבר על הבסיס, שזה שחרור). זה אומר שאני צריך לרוץ מזוג לזוג כדי להדגים - וכך גם כל עוזרי המדריך. אז מתי אתה תתאמן? וחוץ מזה, אני עוד לא יודע כמה יהיו מבית-ספרנו, וכמה מבית-ספרם של המדריכים האחרים - אם בכלל יש להם עוזרי-מדריך? נכון לעכשיו, עם 18 נרשמים, זאת לא בעיה - אבל אם יגיעו 40? ולגבי נחת זרועי, בסוף האימון יהיה שיאצו מודרך
מזל טוב?

נכון! ../images/Emo13.gif

אני דוד למעין (בן אורלי ואיתי) כפרי! ויש להוסיף ולציין, שמעולם לא התרגשתי בזמן טיפול, כמו שהתרגשתי בזמן שטיפלתי באורלי בבית-החולים, יחד עם סמדר. מי שלא מישש עובר בבטן אימו, בזמן שהוא מנסה לצאת - לא מבין פלא מהו! מדהים!

למעלה