לגבי אימג'

שלום לכולם

זאת שוב אני..רציתי רק לומר..ששלחתי באיימיל לסוכנות אימג' כמה תמונות שלי..והם חזרו אליי!!! אז זה אומר שהם מעונינםם?או שהם חוזרים לכל אחת ששולחת תמונה?? ואם מישהו יודע על אודישנים לכל דבר....(דוגמנות ,שירה משחק,ריקוד) אשמח עם הוא יגיד לייי..!!!! בפורום הזהה.. תודה ואשמח עם תענו לי על שאלתי....לילה טוף :)

topagency2

New member
חזרו אלייך ו..?

אמרו משהו הזמינו אותך לראיון משהו בסגנון?

טממ

עזבי אותך מהם.. לרוב הם לוקחים 250 שקל על רעין ולא מקבליםם אף אחד בסופו לש דבר

כנראה הם לא רוצים אותך :)

בד"כ אם מגיעה אליהם מישהי שהיא מציאה לא מהעולם הזה אז הם לא לוקחים את הכסף על הריאיון :) כנראה שלא אהבו אותך מספיק.

זה אומר...

שממבט ראשון את נראית להם כמישהי עם פוטנציאל אבל אל תקחי את זה ברצינות רבה מדיי כי את יכולה להגיע ואז יגידו לך שאת לא מתאימה להם, בכל מקרה גם אם זה קורה אל תתבאסי ותחפשי הלאה אני מכירה מישהי שלא התקבלה לסוכנות אחת אבל עכשיו היא דוגמנית ישראלית בינלאומית בחו"ל שמייוצגת ע"י סוכנות פי אלף יותר טובה. אגב, תנסי גם בסוכנות עלית - סוכנות אחת הטובות.

לגבי אימג'

הזמינו אותיי לפגישת ייעוץ משהו כזה...בעוד כמה ימים....אז השאלה שלי אם הם חוזרים לכל אחת או שהם באמת ראו שיש לי פוטנציאל?? :) בכל מקרה ..אני גרה בבאר שבע..ולמשל עם אני אתקבל..זאת תהייה ממש בעיה כל הזמן להגיע לתל אביב ..אני ממש בבעיה!

יעל..

אני לא חושבת שאת צודקת לגבי מה שאמרת..שבאימג' לא מקבלים בסופו של דבר אף אחד... מי שראוי להיות שם יתקבל..ומי שלאא אז לאא!! ואין מה לעשותת..ככה זהה!! אהה ורציתי לשאול אותך עם את בסוכנות כלשהי..??? טלי..

לטלי

דיברתי אם דוגמןן שמדגמןן שם הוא ידיד טוב שלי. הוא אמר לי שמגעיות מלא בנות ובנים בסופו של דבר 1 מ1000 מיתקבלים ולרוב להיכנס לשם זה דרך פרוטקציה או שאחד הדוגמניםם ראה את אותו דוגמן שיכנס לשם.. ובדרך כלל בטי סתםם לוקחת כסף היא לא קיבלה אנשים שלאחר מיכן התיפרסמו והצלחיו בסוכנות אחרת אני עכשיו בעזרת ה' חותמת אם רוברטטוו אני צריכה לקחת חוזה לעורך דין

בטי סתם בהמה.

ואני באמת מכירה מישהי שהיא לא קיבלה אותה אבל עכשיו היא דוגמנית מצליחה. איכס לא מבינה איך אשה כמו בטי יכולה להיות בראש סוכנות דוגמנות.

גלית456

New member
אותי....

בטי פגשה באיזה מקום ואמרה שיש לי פוטנציאל גדול והביאה לי כרטיס ביקור וביקשה שאני ישלח לה תמונות כשאני יוריד את הגשר..:]

ronzehavi

New member
הייתי בפגישה בסוכנות אימג'...

נתנו לי חוזה וביום שלישי הבא יש לי צילומים

Adar Azulay

New member
תראי

לדעתי זה לא נכון שהם לא מקבלים אף אחת אם מישהי באמת מעניינת אותם ברור שהם יקבלו אותה גם אם אין מה פרוטקציות זה שבאות מלא בנות שלא מתקבלות לא אומר כלום בקשר אלייך אולי באות בנות בלי פוטנציאל ? מה שאת אולי זה מה שבטי מחפשת ופגישה איתה עולה 250 שקל את צריכה לחשוב אם את רוצה ללכת לפגישה או לא

למעלה