אם אני גר בב"ש (ולא במרכז כמו שמבקשים), לדעתכם יפסלו אותי מראש לקורס דיילים? אפילו אם אני אביע נכונות לנסוע כל פעם? (סה"כ שעה נסיעה לא קריטי..) תודה רבה.
מנסיון אני יכולה להגיד לך שלא פוסלים. גם אני שוכרת דירה בב"ש ואני מתכננת לעשות את הנסיעות וגם קצת להיות במרכז באזור המגורים של הוריי ואני מתחילה את הקורס ב-25.9.05. מה שכן זה מפריע בראיון האישי (שאותו עשה לי רמי). הוא טען שאין מצב שאני אעשה את הנסיעות האלה אחריי קוויקי של 14 שעות. אז אם יש לך אופציה לישון גם במרכז ולומר את זה ברעיון זה יהיה מעולה!!!
אם אני שולח בימים אלה ממש את הטפסים, מתי יתחיל כל תהליך המיונים? ומתי הקורס..? העניין הוא שאני ניגש לפסיכומטרי בעוד חודש מעכשיו ואני לא רוצה לעסוק במיונים במקביל ללמידה... ובוודאי שלא יכול להתחיל קורס... תודה רבה.
אחרי שתשלח אל הטפסים ישלחו לך זימון למיונים הראשוניים בהתרעה של עשרה ימים עש שבועיים, אם תעבור את השלב הזה אז הראיון אצל ראש האגף יהיה בערך שבועיים אחרי יום המיון הראשון... בהצלחה במיונים ובפסיכומטרי
בעיקרון זה ממש כמה דקות. אותי זימנו לשעה 10 וניכנסתי ב-10:30. הוא שואל אותך בעיקר למה את רוצה להיות דיילת, מה את עושה בימים אלו וכו'. זה מאוד משתנה מאחד לשני. תלוי לאן זורמת השיחה. בהצלחה!!