לגבי אורחות לוחמים

לגבי אורחות לוחמים

לגבי אורחות לוחמים... אתמול הגיעו לדוג´ו שלנו לצלם את הסרט על המורים... ונחשו מי קיבל את התפקיד של "בובת סמרטוטים להטלה על הקרקע מס´ 2" ? אני! ואפילו אין לי נסיון במשחק...
דוד, אם יש לך קשרים ואתה יכול להשיג לי עותק פיראטי, אני אהיה אסיר תודה..

לצערי אין לי "קונקשונז" ../images/Emo4.gif

כי בהחלט הייתי שמח לראות את הסרט... או יותר-טוב - להיות במקום בזמן הצילומים!
אם אתה היית בובת הסמרטוטים, מי היה המפיל? רק הסנסאי שלך, או שעוד לוחמים "ראו כי טוב"? (=;

הגזמת... להתחלק??

לא הספיק לו רק אני, הוא לקח גם את שלומי... שאגב עשה עבודה טובה מאד בשיטוח המזרונים שבדוג´ו
אבל באמת סרטון יפה... עבודה מול שני יריבים, הרבה זרימה מיריב ליריב, עבודה עם כלי נשק... צריך לשים יד על הקלטת... אולי שנינו ביחד ננסה לקחת אותה מהצלם? (זה הבחור בסמינר שלימד לעשות בעיטה מסובבת באוויר, זוכר? מה אתה אומר, יש לנו סיכוי מולו?
) )

סיכוי מולו?

עם הברכיים שלי, מה זה יעזור? אפילו אם ניקח ממנו את הקלטת, מאז הצבא אני לא יכול לרוץ שני מטר בשביל לברוח... (וחוץ מזה, האמת? בלי טנק לטובתנו? לא, אין לנו סיכוי...
) אבל "ארחות לוחמים מחזור ב´" מתחיל היום, כך שמי שרוצה להספיק לראות את אריאל (המקורי!) ושלומי על המזרונים בדוג´ו, יכול פשוט להצטרף לסדנא...

מה זה אורחות לוחמים ב´????? ../images/Emo9.gif

סליחה על הבורות, אך מה זה אורחות לוחמים ב´??? שלכם, עידודו הלוחם

סדנא על יהדות, אומנות לחימה ו...

ומה שבאמצע, דהיינו אוכל.. כמה ימים בבית מלון, אוכל מעולה, אימונים מעולים, מרצים\מורים\מאמנים מעולים... כיף לא נורמלי... אגב, אני לא יודע אם הסרטון יציג או לא בסדנא, הסרטון הקודם הוצג דווקא בפגישת המחזור אחרי הסדנא... אם אני אשיג עותק אני יכול לנסות להעלות אותו לפורום, בע"ה...

הנבתי אבל...

אתה יכול לתת קצת פרטים.... כמה זה עולה?? איפה זה, כתובת????? על מה הסדנא.??? אילו אומנויות לחימה יוצגו שם, והאם יהיו שם סדנאות לימוד??? איזה מלון.???? אודה לך אם תוכל לפרט..... שלך, עידודו הלוחם

ארחות לוחמים - פרטים

(דרך-אגב, לפני ששואלים, מומלץ לעשות שימוש בפונקצית ה"חיפוש" בפורום, למעלה מצד שמאל. זה מה שאני עשיתי...) חיפשתי ומצאתי שני לינקים לנושא:

למעלה