לגביי שרה...

גלי232

New member
זאת שעבדה עליהם יצאה גדולה

יווווווווו הרגה אותי מצחוק חחחח הם לא הבינו מאיפה היא נפלה עליהם בהתחלה גדול.

מטר9

New member
לגביי שרה...

אולי (רק אולי) היא שחקנית טובה אבל היא בן אדם כל כך מעצבן!!! אני מקווה שהיא בכלל לא תעבור ל-12 ואם כן שתעוף שניה (ישר אחרי יפעת נחמני שאני מקווה שתעוף ראשונה) מאיה בורשטיין ויניב מויאל הם האנשים הכי נחמדים בעולם וגם ממש מוכשרים אני מעודד אותם (דרך אגב, הם זוג! ושניהם התקבלו...)

2יפהיפה

New member
טעות

שרה בן אדם נפלא ואמיתי לגבי יניב ומאיה גם אני חושבת ככה ואני מהמרת שמאיה תגיע עד הסוף היא מוכשרת יפיפיה ומתאימה גם יניב בחור מוכשר דרך אגב הוא שחקן מקצועי

אורי 0

New member
תרגיעו!!!

כל כך עצוב לי על אנשים כמוך שאכילת הלב שלהם גורמת להם להגיד דברים כאלה מסריחים. מה שבטוח, וצר לי להיות זו שזורקת את זה לך בפנים, המוכשרים עלו ל - 12 גם אם מישהו מכם מעצבן אותך...

מטר9

New member
אכילת לב?

אם היית שם לב להודעות שלי בפורום היית רואה שאני בדיוק הייתי מאלה שאמרו את מה שאתה אמרת... אני פשוט מכיר את שרה והיא אישה מעצבנת זה הכל...

maoz9

New member
יפעת נחמני

אז למה הלכלוך על יפעת נחמני שאני מכיר אותה אישית, לומדת איתי באוניברסיטה ויש לה כישרון סוף הדרך והיא גם מצחיקה בטירוף...תן הזדמנות לא רק לכוסיות. אורי ממקום אחר

מטר9

New member
אני גם הכרתי אותה...

הייתי ב-60 האחרונים ודיברתי איתה ואותי אישית היא עיצבנה ממש... זה שהיא לא כוסית לא שינה לי בכלל

למעלה