לגביי הפרקים

Dragonboyz

New member
לגביי הפרקים

מה ההבדל בין המספרים לפרקים שרואים בערוץ שש? כי הורדתי את הפרק שהיה אתמול נגיד ובכלל ראיתי פרק אחר אז מי עושה בלאגן?

URNFS

New member
בגרסא האנגלית יש 276 פרקים

בגרסא היפנית,שאותה משדרים בארץ יש (ויהיו סה"כ) 291 פרקים,אז אם אתה רוצה להוריד את הפרק האנגלי של מה שאתה רואה בערוץ הילדים,תחסיר 15 ממספר הפרק.

gokussj2

New member
או שפשוט תיכנס לאתר הרשמי

יש שם תקציר של כל פרק ותשווה בערך גם לפי התמונות שמוסיפים לכל תקציר www.dragonballz.com

gokussj2

New member
יש כמה חלקים שהורידו בגרסה...

של הארץ ברור שזה לא משתווה לכמות שהורידו בגירסה האמריקאית אבל כן קיצרו חלקים מסויימים אבל זה לא שקיצרו ממש כל פרק באורך שלו זה עדיין נשאר אבל הורידו פה ושם קטעים זה כן

URNFS

New member
טוב לפחות אתה יודע שהורידו באמריקאי

חשבתי כבר שאתה בהכחשה מזה.עכשיו תלמד למה לא אומרים HFIL

gokussj2

New member
מצטער תצטרך להסביר לי יותר בפירוט

למה לא אומרים קשה לי לא ממש הבנתי עדיין ותשובה לעניין אני מבקש

bebi vegeta1

New member
אוקיי זה פשוט מאוד

ביפנית יש 291 פרקים ובאמריקקית יש 276 מה שקרה הוא זה שכמה פרקים בהתחלה בסאיין סאגה-פריזה סאגה צונזרו או פשוט אוחדו לפרק אחד לדוגמה יש את הפרק הראשון שמראה למה גוהן נתקע בעץ וכל מיני כאלה פשוט או איחדו אותם או שפשוט לא שידרו אותם ככה שמה שאתה רואה בערוץ 6 תחסיר את מס' הפרק ותקבל את הפרק באנג'..(למרות שיש פרקים אבל בהתחלה שזה לא ככה אבל זה URNFS יודע אלו הם הוא פעם נתן לינק לזה)

gokussj2

New member
מה מה לא הבנתי כלום

הרי לשני האלה בגיהינום כתוב HFIL על החולצה או שאני טועה

gokussj2

New member
עכשיו אני רוצה להבין את הקשר בין

זה שהורידו באמריקאי חלקים למה שכתוב להם על החולצה

gokussj2

New member
זה מהפרק שגוקו נפל מדרך הנחש

בסאגת סייאן הבנתי שהורידו חלקים מהפרקים בסאגה אבל לא הבנתי איך זה מתקשר למילה הזאת ולפרוש שלה

URNFS

New member
אוקי

הנה אותו קטע,אבל מהפרק היפני.שם לב להבדל כלשהו?

gokussj2

New member
כבר ראיתי את זה בעוד כמה מקומות

למשל הם הוסיפו עץ שיסתיר את ה*** של גוהאן כשהוא הפך חזרה מהמצב של האוזארו

URNFS

New member
וזה לא מטריד אותך...

...לראות גרסה מרוככת של הסדרה? כלומר,יש באנגלית גם גרסאות UNCUT,אז לפחות אפשר לראות אותם,אבל גרסאות שאתה רואה עם HFIL ואנשים שלא מתים,אלא רק "עוברים לעולם הבא",זה פשוט עלבון לאינטיליגנציה.

gokussj2

New member
אתה צודק בחלק...

זה נכון שהרבה יותר טוב לראות את הבלתי מצונזר אבל אני אגיד לך מה אני הורדתי מקאזה ולא ראיתי שצינזרו אז אולי נפלתי על הגירסה האנגלית הלא מצונזרת כי רואים שם הכל כולל שמחוררים את גוקו וכולל כל הדם והדברים הטובים אבל גם כולל HFIL שזה לא נורא כל כך זה נותן עוד משהו מצחיק לסידרה

gokussj2

New member
ראית בתמונות שיש הבדל...

במילה שכתובה על החולצה בגירסה היפנית כתוב HELL ובגירסה האמריקאית הם שינו את זה ל-HFIL ועשו מזה ראשי תיבות של HOME FOR INFINITE LOSERS

למעלה