לגאגית המאוהבת

ziviki g

New member
לגאגית המאוהבת

היי.סוף סוף אזרתי אומץ וכתבתי הודעה בפורום. הכותרת:"אולי תגאלו אותי מהמתח?".ואחרי שמו עוד 700 שירשורים והודעה שלי נעלמה לה ולא ענו לי. אולי את יכולה בבקשה?או מישהו אחר? אני חי-י-ב-ת-לדעת אם יקרה משהו בין הארם למק או שסתם ימשכו אותנו ככה עונות שלמות לנצח. אתמול הבנתי שכנראה לא יקרה כלום. אני צודקת? והבחור שכותב ספויילרים - אלו פרקים שעדיין לא שודרו כאן? תודה.

../images/Emo124.gif היי.../images/Emo13.gif

אני מצטערת... באמת לא שמתי לב להודעה שלך...
סוררררי
לשאלתך... הלוואי, פשוט הלוואי והייתי יכולה לענות לך. אני ועוד אלפי מעריצים מסביב לעולם היו מוכנים לשלם הרבה כסף כדי לקבל תשובה לשאלה הזו... תראי , היום בערוץ 3 משודרת עונה 7. בארה"ב משודרת העונה ה10 בפרק ה13 שלה. (זה הפרק ששודר ביום שישי בלילה בארה"ב). היו התפתחויות רבות בינהם במהלך העונות האלו. אבל אי אפשר להגיד שהארם ומאק ביחד אחרי כל הזמן הזה. מצד שני הם למדו המון על עצמם ועל היחסים שלהם . ולגבי מה שהבנת אתמול-לא הבנת נכון. יש עדיין הרבה הרבה סיכויים שהם כן יהיו יחד. עכשיו-לגבי הבחור שכותב ספויילרים. קודם כל לבונבון הזה קוראים גיל. שנית, כן הוא מדבר על עונה 9 , והיא עדיין לא שודרה כאן כן הוא מסמן אותם עם
אגב- איך קוראים לך בכלל?
חחחח

Dark Storm

New member
חחחחחח וואי...

כשהיא אמרה "הבחור הזה שכותב ספוילרים" הייתי בטוח מדובר בגל או תרי (בגלל שהן כותבות את כל הספוילרים פה) בכלל לא חשבתי על זה שאני זה ש"כותב את הספויילרים" פששש לפני שנה לא הייתי בכלל חושב על לכתוב ספויילרים לג'אג או אף סידרה, מה שאתם עושים לי פה....

כן אני זוכרת את הקטע הזה שלך...../images/Emo6.gif

גם אני הייתי בקטע הזה פעם...חשבתי חכות...עלק לחכות...חחחחח בטח היו צומחות לנכדות שלי שערות לבנות עד שהייתי רואה את עונה 10!
חוצמזה גיל...מה אתה לא נהנה? חחחחחח זה פשוט תענוג של החיים לראות פרקי ג'אג ברצף...אין על זה...

אמיר72

New member
חותם על התענוג הזה

רק לא הבנתי, גיל, דבר אחד: למה כשסוזי דיברה על "הבחור שכותב ספוילרים" חשבת לעזאזל שזה גל או תרי ? הן עשו ניתוח שינוי מין לאחרונה ?

אמיר72

New member
סיימתי עכשיו

אתם פשוט שיכורים ... אף אחד לא קלט את השם בהתחלה ואת הפרצוף המוכר של השופט האפגני ? זה אלי דנקר, משלנו - שחקן ישראלי שחי שנים בארה"ב.

ziviki g

New member
אין כמוך.

שיחקת אותה, ג'אגית. תודה וכל הכבוד. והשם הוא זיו.

טוב חברים-חיכיתי!../images/Emo46.gif

ויובל? היית צריכה לשלוח לי הודעה בפרטי כדי שזה יהבהב שכל! בקיצור, אין לי יותר כוח לחכות.
*אוף למה הארם עוזב
* וגל??? איפה את ???????????????????????????????????????????????????
לפחות עם תרי אני מדברת כמה פעמים ביום בטלפון , אבל את? איפה את?????????????את בכלל יודעת על דיויד????? *אני רק מתארת לעצמי מה יקרה מחר אם היא תראה את כל מה שקורה עם דיויד בשיעור מחשבים...וווווווואי אני לא מקאנה במורה....
*

למעלה