לב שנשבר

לב שנשבר

הלב שלי נשבר לרסיסים בהתחלה התחילו סדקים קטנים זאת שאהבתי כל כך... פשוט לא מבין מה קורה לה... התקשורת הכל כך טובה שלנו הפכה למלחמה. מי פוגע יותר ? גאווה ארורה זוחלת, מפלסת דרכה אל הקשר שהיה הכל עבורי, הכל עבורה. התשוקה, המגע, האושר הרב, התחלפו בלי הודעה מוקדמת בריחוק, בניכור, בהתנצחות שכזו... מה קרה ? אהובה ? את היית אהובה ועכשיו ... מה קרה ? אהבה מתנדפת כמו גז שהורג, אהבה שהורגת כמו חרב חדה מפלחת את הלב, ושוברת ממנו חלק ועוד חלק. ורסיסים שפעם היו חלק מלב אוהב, רסיסים של כאב מתפזרים בגופי, מרעילים את נפשי... אשתי... מה עשית לי? למה? ועכשיו אני רוצה להתרחק ואפילו לנקום, חסרה לי כל כך אהבה... וחסר המגע והסקס המדהים שהיה. והלב שבור לרסיסים. נורא.

נוGה

New member
הצעה קטנה ללב שבור.

ישנו שיר נפלא ששר אותו דוד ברוזה,ואני חושבת שהוא יכול לתת לך מענה כדי לאחד את שברי ליבך, סיגליות --------- היא התחתנה והיא מאושרת\למרות שבעלה מן שד ופרא כל הזמן מצוברח קבוע\והוא אפילו לא אומר מדוע שלוש שנים שהיא מקבלת\מגבר זר מתחת דלת מכתבי שירה אליה\הם מאירים את עלומיה ------------------------------------- גלי לי ילדונת\גלי מי שולח זר פרחים סגול כשהאביב פורח מי בתשיעי בכל נובמבר בלי ברכה בלי שם או רמז שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט ---------------------------- לילות שלמים שהיא לא נרדמת עליו בהקיץ היא חולמת \הוא בטח גביר עם לב רומנטי נשמה טובה וחיוך סימפטי \ שלוש שנים הוא סובל בשקט כן,לפעמים היא כמעט צועקת \מה אם בעלה יודע היא מסתירה את מכתביה -------------------------------- כשבעלה חוזר הביתה \עייף מהעבודה,זורק מבט שואל למטה הוא לא אומר,כן הוא יודע \אם היא תדע היא בטח תשתגע כן,זה הוא שכותב אליה \הוא האהוב אביר חלומותיה ומה אם בעלה יודע \היא מסתירה את מכתביה ------------------------------------------ מה דעתך לאמץ את הרעיון שבשיר,ואולי אישתך תרגיש מאושרת בסוד שהיא שומרת מפניך,ומפאת "החטא "שבדבר היא תתחיל לנהוג בכבוד כלפיך. סתם עוד רעיון לא שיגרתי

למעלה