לב שבור

blue בלו

New member
לב שבור

אהבתי ועדיין אוהבת והוא כבר לא ,הוא לא יודע שאני עדיין אוהבת מידי פעם אני מתקשרת שואלת לשלומו רואה שהוא עדיין חי ניקרעת בשקט מבפנים נושמת נשימה עמוקה ומנתקת . if i cant have your love if i cant b with you i will b 4ever blue

Lonely In Blue

New member
בלו בלו ( תיכף מזל תחשוב ...

שאני מדבר לעצמי, כי לפעמים היא קוראת לי כך
) את יודעת מה, אני מוכן להיות בגיל שלך ( 22 ??? ), ולהיות עם הלב השבור. אז מה שאני רוצה להגיד לך, שזה לא נורא, עוד ישברו לך את הלב הרבה פעמים
ובסוף, בכלל תתפלאי איך התרגשת מהבחור
You won't be blue forever החיים עוד לפניך. התנפלי עליהם. ועשי זאת מהר, כי את רק ממצמצת, וכהרף עין הם כבר חולפים. And then really you'll find yourself blue, knowing you have nothing to do about that

../images/Emo25.gifבלו בלו יש רק אחד בשבילי../images/Emo6.gif

אהבתי את שכתבת לה החיים עוד מקדימה מחכים לך בלו (חדשה)

maof

New member
בלו ....פרדה היא לשנים .......

ניזכרתי במשהו על אחרי שקראתי ....... היתה לי ידידה שמאוד הערכתי אותה וניסיתי בכל יכולתי לעזור במיסגרת שאני נימצא בה ותמיד אמרתי לה אם את צריכה עזרה תיתקשרי ..... אני לא מבטיח שאני יהייה זמין תמיד אבל אני יעשה את המקסימום יום אחד לאחר שיחה ביננו היא אמרה לי ....... חברים הם רק למטרת בילויים ואין דבר כזה חברים אמיתים..... היא אמרה לי שהיא רוצה להיתרחק .... כיבדתי את החלטתה ואמרתי לה ....שאני יחשוב על זה..... כפי הנראה שהיא לא הבינה את מה שאמרתי "אני יחשוב על זה" אני לא הייתי מוכן לוותר על החברות שלנו..... אני כן רציתי להיות לה לידיד, לחבר, לעזרה, לתמיכה. עוד ניסיתי להיתקשר ....מפעם.... לפעם .... לאט ...לאט ..הבנתי שצריך לשחרר...צריך לעזוב.... לא מחזיקים אדם קרוב לרגש אם אותו אדם לא מעונין... סביר להניח שאני יפגוש בה ....ואולי גם נשוחח קצת ואני גם ישאל לשלומה ...... אבל עכשיו הבנתי חברה יקרה פרדה היא לשנים מעוף

למעלה