לב שבור
היי, אז ככה... אני דו בארון ויצא לי להיפגש עם בחור שהוא גיי ולא ממש בארון... (משהו שאני לא עושה בדר"כ) נפגשנו כמה פעמים... הכימיה בינינו מטורפת, הוא גבר גברי,חתיך,יפה,איש שיחה. בהתחלה הוא דיבר על זה שהוא רואה עתיד עם גבר ורוצה ילדים וכו' ואיכשהו זה נגע לליבי... איכשהו נשאבתי לזה והכנסתי את עצמי לסרט שזהו הוא האחד ואותו אני רוצה להמשך חיי אך מה לעשות שפנטזיות ומציאות בנפרד.. אותו בחור פתאום לא מחפש זוגיות כי הוא בתקופה משוגעת בחייו ואני מצידי מתחיל כבר לפתח רגשות כי שוב פעם זאת פעם ראשונה שאני נפגש עם מישהו שגורם לי באמת לרצות אותו, לחיות איתו, להיות בן זוג שלו ואפילו לצאת מהארון בשביל שזה יהיה שלם. אך בעוד שאני מפתח ציפיות ופנטזיות על עתיד משותף הוא (שזה משהו שביני לבין עצמי לא שיתפתי אותו כמובן) הוא מצידו מחפש להתרחק ולא רוצה "לפגוע" בי שזה משהו יפה מבחינתו אבל מה להתרחק עכשיו? חח
החלטנו לעשות סוג של נתק בינינו (אנחנו חברים בפייסבוק) והחלטנו שאין צורך במחיקת החברות בפייס וכל הדרמות. ואנחנו כבר כמעט 3 שבועות שלא נפגשים או מדברים רק שיחות קצרות של היי מה קורה ולא יותר... עכשיו נותרתי עם לב שבור וסוג של אהבה נכזבת שנראה לי שאני לא יצליח להתגבר עליו... ז"א אולי אני יוכל אם אצליח למצוא מישהו שיעשה לי את זה מספיק חזק כמו שהוא עשה.
איך מתגברים על זה? מה צריך לעשות ? למחוק אותו מהפייסבוק? כי אני סקרן מטבעי ותמיד מסקרן אותי לדעת מה איתו ומה הוא עושה , עזרה פליז ?